Forum

Gawędy o jedzeniu

selekcja potraw ze zdjęciami

• Autor: barbami Data: 2009-04-24 05:58:46

Czy nie można by było dać takiej opcji do wyszukiwarki, żeby możliwe było przeglądanie tylko przepisów ze zdjęciami? Albo, żeby pojawiały się przepisy od jakieś liczby komentarzy? Osobiście preferuję najpierw coś zobaczyć a potem poczytać komentarze.To mnie barzo zachęca do samodzielnego spróbowania.Bez zdjęcia i komentarza jakoś nie mam odwagi spróbować.

• Autor: Mama Rozyczki Data: 2009-04-24 06:47:52

Wiadomo ze zdjecie zacheca ,ale bywa tak  nie ma  komentarza pod przepisem ze zdjeciem, a przepis jest bardzo dobry ,za to przepisy bez zdjecia ciesza sie duzym powodzeniem.
    Komentarze to nie wszystko,nie wszystkie sa szczere , niektorzy wcale przepisu nie robili a komentuja,moim zdaniem trzeba najpierw samemu zrobic i dopiero komentowac:) jak wchodzisz w przepisy,masz zaznaczone aparacikiem ze przepis ma zdjecie.:)
    Przepis bez zdjecia i komentarza ,wcale nie musi oznaczac ze jest zly.

• Autor: Alicja64 Data: 2009-04-24 06:59:00

Użytkownik Mama Rozyczki napisał w wiadomości:
    > Wiadomo ze zdjecie zacheca ,ale bywa tak nie ma komentarza pod
    > przepisem ze zdjeciem, a przepis jest bardzo dobry ,za to przepisy bez zdjecia
    > ciesza sie duzym powodzeniem.Komentarze to nie wszystko,nie wszystkie sa
    > szczere , niektorzy wcale przepisu nie robili a komentuja,moim zdaniem trzeba
    > najpierw samemu zrobic i dopiero komentowac:) jak wchodzisz w przepisy,masz
    > zaznaczone aparacikiem ze przepis ma zdjecie.:)Przepis bez zdjecia i
    > komentarza ,wcale nie musi oznaczac ze jest zly.

Calkowicie sie zgadzam z Mama Rozyczki. Nie kazdy ma mozliwosc wstawienia zdjecia, a niektore przepisy bez zdjec sa super!!! Czytajac przepis uzywaj swojej wyobrazni, to powinno pomoc. Pozdrawiam

• Autor: skopolendra Data: 2009-04-24 08:09:13

Ja tez lubie przepisy ze zdjeciami a ze nie mozna ich wyselekcjonowac...no coz, trudno.Mysle ze te zdjecia sa najbardziej potrzebne mlodyn, niedoswiadczonym osobom.Po pewnym czasie spedzonym w kuchni (mam tu na mysli kilka lat) nabieramy wyobrazenia o tym czypotrawa bedzie smakowac dobrze czy jeszcze lepiej niz sie spodziewamy.A wyglad to pole do popisu dla wykonawcy.Pozdrawiam wszystkich

• Autor: vikunia Data: 2009-04-24 09:26:40

Przed wczoraj uieklam ciasto  z przepisu gdzie bylo piekne zdjecie i mnóstwo komentarzy typu ,,och,, ach,, jakie wspaniałe. A nam nie smakowalo. Fotka i komentarze nie swiadczą o przepisie :)

• Autor: urszulka Data: 2009-04-24 09:52:34

No macie racje ja tez zrobiłam raz sałatke komentarzy pelno a zadna rewelacja ja to przynajmniej jak sie wypowiadam to szczerze bo tylu wspanialych ludzi daje tu swoje przepisy a wiec nalezy sie z szacunkiem i szczeroscią wypowiadac.A propo mnie to dzieki wam podszkoliłam swoje umiejetnosci kulinarne kiedys bym sie nie odwazyła sama przygotowywac imprezy a teraz dzieki waszej pomocy nabrałam pewnosci siebie. Wszystrkim jeszcze raz dziekuje.Pozdrawaim

• Autor: ANETA MUSIAŁ Data: 2009-04-24 10:30:22

Wszyscy mamy różne smaki, to co jednym smakuje innym może nie smakować, trzeba sie dopiero samemu przekonać

• Autor: Monikx Data: 2009-04-24 10:21:33

Barbami w Twoich przepisach też nie ma zdjęć,a jednak karkóweczka jest w moich ulubionych.Pozdrawiam

• Autor: barbami Data: 2009-04-24 13:51:40

Macie rację, ale jakoś jak coś zobaczę to bardziej mnie to przekonuję. Wcale nie twierdzę, że potrawy bez zdjęć są gorsze. Co do komentarzy to mnie to pomaga podjąć decyzję czy coś robić czy nie.
    Zdjęć nie ma, bo akurat aparat w naprawie. Jak tylko będę miała to na pewno zrobię.

Przejdź do pełnej wersji serwisu