Witaj :) jesli chcesz się poruszać po forum, to wybierasz na górnej zakładce "forum"- otwiera Ci się lista działów. Wybierasz, ten który Cie interesuje. Jeśli chcesz odpowiedziec do jakiegoś tematu- klikasz w okienko "odpowiedz" ( masz na dołu kazdeej wypowiedzi). po lewej stronie masz liste nicków osób, które się wypowiedziały. Masz tez cenną możliwośc odniesienia się do wypowiedzi każdej jednej osoby. Mozesz też wypowiedziec się ogólnie- wtedy klikasz pierwszy wpis w temacie. Widze, zę już wiesz, jak założyć nowy temat.
Jesli chcesz korzystac z przepisów- kilkasz na górnej zakładce "przepisy" otwiera Ci sie lista grup przepisów, klikasz w tę, która Cię interesuje. Mozesz tez skorzystać z przycisku "szukaj"- jesli interesuje Cię jakiś konkretny przepis- ( np kotlet") wstukujesz i wskakują ci przepisy zapisane w serwisie wielkie żarcie odnośnie kotleta. Jeśli chcesz dodac przepis- na zakłądce wybierasz "moje" i tam wybierasz opcję "dodaj przepis", pokazuje Ci się okienko, w który wpisujesz przepis. Masz możliwośc skomentowania jakiegoś przepisu- pod kązdym przepisem jest taka opcja- 'skomentuj przepis" po kliknięciu równiesz pokazuje się pole, w które wpisujesz swój komentarz.
W zakładce "moje" masz tez taką możliwośc dodania przepisów, które Ci się spodobały i chciałabyś je w przyszłości wykorzystać- "ulubione przepisy".
No własnie ja tez nie wiem, czy załapałam. Odpowiedziałam zgodnie ze skojarzeniem, ale potem zerknęłam do profilu i widze, ze Gracja juz jest zalogowana od kilku miesięcy, wypowiedziała się na forum, dodała przepisy...Nie mam pojęcia, czy odpowiedziałąm na temat
czy moze mnie ktos nauczyc jak to funkcjonuje milego dnia
...ale co?
Witaj :)
jesli chcesz się poruszać po forum, to wybierasz na górnej zakładce "forum"- otwiera Ci się lista działów. Wybierasz, ten który Cie interesuje. Jeśli chcesz odpowiedziec do jakiegoś tematu- klikasz w okienko "odpowiedz" ( masz na dołu kazdeej wypowiedzi).
po lewej stronie masz liste nicków osób, które się wypowiedziały. Masz tez cenną możliwośc odniesienia się do wypowiedzi każdej jednej osoby. Mozesz też wypowiedziec się ogólnie- wtedy klikasz pierwszy wpis w temacie.
Widze, zę już wiesz, jak założyć nowy temat.
Jesli chcesz korzystac z przepisów- kilkasz na górnej zakładce "przepisy" otwiera Ci sie lista grup przepisów, klikasz w tę, która Cię interesuje.
Mozesz tez skorzystać z przycisku "szukaj"- jesli interesuje Cię jakiś konkretny przepis- ( np kotlet") wstukujesz i wskakują ci przepisy zapisane w serwisie wielkie żarcie odnośnie kotleta.
Jeśli chcesz dodac przepis- na zakłądce wybierasz "moje" i tam wybierasz opcję "dodaj przepis", pokazuje Ci się okienko, w który wpisujesz przepis.
Masz możliwośc skomentowania jakiegoś przepisu- pod kązdym przepisem jest taka opcja- 'skomentuj przepis" po kliknięciu równiesz pokazuje się pole, w które wpisujesz swój komentarz.
W zakładce "moje" masz tez taką możliwośc dodania przepisów, które Ci się spodobały i chciałabyś je w przyszłości wykorzystać- "ulubione przepisy".
O to chodziło?
Na szczęście jest ktoś bardziej domyślny niż ja.
Brawo Agik
...i ja :-) Autentycznie nie załapałam.
No własnie ja tez nie wiem, czy załapałam.
Odpowiedziałam zgodnie ze skojarzeniem, ale potem zerknęłam do profilu i widze, ze Gracja juz jest zalogowana od kilku miesięcy, wypowiedziała się na forum, dodała przepisy...Nie mam pojęcia, czy odpowiedziałąm na temat
No nic ;) pewnie się wyjaśni;)