Zabawy do rana ze skrzynką szampana, tańców egzotycznych i kochanek licznych, marzeń spełnienia i do zobaczenia. No to Tomek...........siup!!! Wszystkiego najlepszego życzy Alicja.
Jest w roku taki dzień, W którym smutki idą w cień, Więc z okazji tego dnia Posłuchaj co Ci życzę ja: Dużo zdrowia i radości, Szczęścia w życiu i miłości,!!! Moc najpiękniejszych wrażeń I spełnienia wszystkich marzeń.!!! Ania.!
Fszyyyyyyyyystkimmmmmmmmmmmm sherdecznie ziękuję........... yps !!!!!!! ( sorki) Ha ha ha ha. Jesteście kochani. Dziękuję za pamięć. Pozdrawiam serdecznie. Tomasz.
Zabawy do rana ze skrzynką szampana,
No to Tomek...........siup!!!
tańców egzotycznych i kochanek licznych,
marzeń spełnienia i do zobaczenia.
Wszystkiego najlepszego życzy Alicja.
Trudno myśli ubrać w słowa
Oddać piórem życzeń kwiat
Wyrzec to, co serce chowa
Powiem krótko: Żyj sto lat !
Wszystkiego najlepszego !
Jest w roku taki dzień,
Ania.!
W którym smutki idą w cień,
Więc z okazji tego dnia
Posłuchaj co Ci życzę ja:
Dużo zdrowia i radości,
Szczęścia w życiu i miłości,!!!
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń.!!!
Wszystkiego Najlepszego...duzo szczescia i słodyczy...
Ślicznie wszystkim dziękuję za życznia urodzinowe. Pozdrawiam serdecznie. Tomasz.
Wszystkiego najlepszego!!!
Dużo szczęścia , słodyczy,
sto lat życia i beczka piwa do wypicia.!!
życzy bytomianka,
Zyczę CI subtelnej niecierpliwosci wiosny,łagodnego wzrastania lata, cichej dojrzałosci jesieni i mądrosci
dostojnej zimy!
Tomaszku wszystkiego najlepszego i moc uścisków przesyłam od całej naszej rodziny :)
Wszystkiego naj naj najlepszego
Wszystkiego najlepszego :)
Fszyyyyyyyyystkimmmmmmmmmmmm sherdecznie ziękuję........... yps !!!!!!! ( sorki) Ha ha ha ha. Jesteście kochani. Dziękuję za pamięć. Pozdrawiam serdecznie. Tomasz.
Wszystkiego Najlepszego.