Piję zieloną herbatę i nawet po kilka filiżanek dziennie. Trzeba ją zaparzać ale nie wrzątkiem i jest bardzo zdrowa. Dużo trzeba pisać o jej właściwościach zdrowotnych. Najlepiej wejdz na www.google.pl i wpisz zielona herbata . Jest bardzo dużo różnych stron do poczytania o jej właściwociach leczniczych i wskazaniach. Niestety nie mogę Ci przesłać linków gdyż nie udaje mi się ta sztuczka. Zresztą nie mnie jednej. Pozdrawiam i życzę miłej lektury i smacznej zielonej herbatki.
No nie zawsze ile się zmieści.Dla wrzodowców nie jest wskazana , dla kobiet chcących mieć dzieci itd http://www.faceci.com.pl/subskrypcja26.html - punkt 10 skutki uboczne i przeciwwskazania. To bardzo ważne aby przeczytały osoby pijące lub chcące pić zieloną herbatę. Nigdy nie należy polecać innym tego co sami robimy gdyż to co dla nas jest dobre im może zaszkodzić. Pozdrawiam.
Dziękuję dziewczyny. Doczytałam gdzieś nawet,że ma też właściwości odchudzające... Głównie jednak chciałam wiedzieć czy można ją pić długoterminowo,czy jakiś składnik nie kumuluje się i nie działa na szkodę. Herbatki ziołowe,które lubię często zmieniam i piję na przemian-raz jedną,raz drugą. Pozdrawiam!
Czy można ją pić bez ograniczeń-okrągły rok i szklankę dziennie?
Dzięki za sugestie.
Piję zieloną herbatę i nawet po kilka filiżanek dziennie. Trzeba ją zaparzać ale nie wrzątkiem i jest bardzo zdrowa. Dużo trzeba pisać o jej właściwościach zdrowotnych. Najlepiej wejdz na www.google.pl i wpisz zielona herbata . Jest bardzo dużo różnych stron do poczytania o jej właściwociach leczniczych i wskazaniach. Niestety nie mogę Ci przesłać linków gdyż nie udaje mi się ta sztuczka. Zresztą nie mnie jednej. Pozdrawiam i życzę miłej lektury i smacznej zielonej herbatki.
Zajrzyj do dzialu Artykuly-Ciekawostki- tam skrobnelam troche o herbatach...
"Piję zieloną herbatę i nawet po kilka filiżanek dziennie".
- ja tez, pozdrawiam
Herbata ta jest bardzo zdrowa pomaga na 51 dolegliwości. Pić można ją codziennie. Nie wiem tylko ile szklanek dziennie można.
Ile się zmieści:)) Nie jest to silna mieszanka aktywnych składników, które można przedawkować. Smacznego!
No nie zawsze ile się zmieści.Dla wrzodowców nie jest wskazana , dla kobiet chcących mieć dzieci itd http://www.faceci.com.pl/subskrypcja26.html - punkt 10 skutki uboczne i przeciwwskazania. To bardzo ważne aby przeczytały osoby pijące lub chcące pić zieloną herbatę.
Nigdy nie należy polecać innym tego co sami robimy gdyż to co dla nas jest dobre im może zaszkodzić. Pozdrawiam.
Przepraszam - link nie aktywny ale wystarczy przepisać. WARTO .
Dziękuję dziewczyny.
Doczytałam gdzieś nawet,że ma też właściwości odchudzające...
Głównie jednak chciałam wiedzieć czy można ją pić długoterminowo,czy jakiś składnik nie kumuluje się i nie działa na szkodę.
Herbatki ziołowe,które lubię często zmieniam i piję na przemian-raz jedną,raz drugą.
Pozdrawiam!