Forum

Rozmowy wolne i frywolne

restauracja na wesele...

• Autor: Wróbelek Data: 2009-04-27 13:22:57

....jak w temacie. Szukam jakiejś sprawdzonej restauracji w Katowicach. Jest tu tyle osób, napewno i z tego regionu. Może ktoś poleci. Jak narazie mam dwa lokale ale chciałabym mieć porónanie.

Pozdrawiam cieplutko.

• Autor: as Data: 2009-04-27 20:07:14

Nie znam tego terenu ale lokal przeważnie trzeba zamówić przynajmniej rok przed weselem bo miejsca są zajęte.

• Autor: Kropcia Data: 2009-04-27 20:26:34

Znalazłam cos takiego na "gazeta-forum", może Ci się przyda:Brasiliany na 30 osob to raczej nie polecam, bo jeszcze by sie goscie weselni pogubili :-) - to jest lokal na co najmniej 100 osob. Z doswiadczenia wlasnego i znajomych moge polecic: - restauracje "Mieszko" na osiedlu Tysiaclecia w Katowicach- b. przyjemny lokal, smaczne jedzenie, wydaje mi sie, ze na 30 osob bedzie w sam raz, - "Avocado", tez w Katowicach. Lokal w miare nowy, klimatyzowany (nie wiem, na jaki miesiac planujecie wesele, ale latem to naprawde na znaczenie), jedzenie tez smaczne i w ogole znajomi byli zadowoleni, - "Gwarek" Katowice, ul. Przemyslowa (obok dawnego "Belga") - lokal tez nowy, otwarty chyba w zeszlym roku, niezbyt duzy (na 30 osob bedzie idealny), jedzenie b. smaczne i ogolnie zrobil b. pozytywne wrazenie "jako calosc" Natomiast zdecydowanie nie polecam "Lanii" w WPKiW w Chorzowie, niestety nie slyszalam zadnej pozytywnej opinii o imprezach w tym lokalu. Pozdrowienia.

• Autor: tineczka Data: 2009-04-27 21:21:11

Wrobelek gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Milego wesela !
    tineczka

• Autor: Wróbelek Data: 2009-04-28 08:07:14

dzięki.

No włąsnie o podstawowych informacjach zapomniałma:) Wiedząc, że trzeba tyle naprzód rezerwować salę robię to już natomiast ślub będzie w przyszłym roku sierpień wrzesień-w zalezności od terminu wolnego na sali. A ponieważ rodzina i moja i jego dość spora to szukamy sali na 50-70 osób.
    Dzisiaj bedę jeździła i jutro ze swoim po lokalach. Mam nadzieje, ze coś znajdziemy.

• Autor: oregano Data: 2009-04-28 09:51:38

Koleżanka robiła swoje wesele w Marysinym Dworze (na Załężu) i była bardzo zadowolona.

Przejdź do pełnej wersji serwisu