....jak w temacie. Szukam jakiejś sprawdzonej restauracji w Katowicach. Jest tu tyle osób, napewno i z tego regionu. Może ktoś poleci. Jak narazie mam dwa lokale ale chciałabym mieć porónanie.
Znalazłam cos takiego na "gazeta-forum", może Ci się przyda:Brasiliany na 30 osob to raczej nie polecam, bo jeszcze by sie goscie weselni
pogubili :-) - to jest lokal na co najmniej 100 osob.
Z doswiadczenia wlasnego i znajomych moge polecic:
- restauracje "Mieszko" na osiedlu Tysiaclecia w Katowicach- b. przyjemny
lokal, smaczne jedzenie, wydaje mi sie, ze na 30 osob bedzie w sam raz,
- "Avocado", tez w Katowicach. Lokal w miare nowy, klimatyzowany (nie wiem, na
jaki miesiac planujecie wesele, ale latem to naprawde na znaczenie), jedzenie
tez smaczne i w ogole znajomi byli zadowoleni,
- "Gwarek" Katowice, ul. Przemyslowa (obok dawnego "Belga") - lokal tez nowy,
otwarty chyba w zeszlym roku, niezbyt duzy (na 30 osob bedzie idealny),
jedzenie b. smaczne i ogolnie zrobil b. pozytywne wrazenie "jako calosc"
Natomiast zdecydowanie nie polecam "Lanii" w WPKiW w Chorzowie, niestety nie
slyszalam zadnej pozytywnej opinii o imprezach w tym lokalu.
Pozdrowienia.
No włąsnie o podstawowych informacjach zapomniałma:) Wiedząc, że trzeba tyle naprzód rezerwować salę robię to już natomiast ślub będzie w przyszłym roku sierpień wrzesień-w zalezności od terminu wolnego na sali. A ponieważ rodzina i moja i jego dość spora to szukamy sali na 50-70 osób. Dzisiaj bedę jeździła i jutro ze swoim po lokalach. Mam nadzieje, ze coś znajdziemy.
....jak w temacie. Szukam jakiejś sprawdzonej restauracji w Katowicach. Jest tu tyle osób, napewno i z tego regionu. Może ktoś poleci. Jak narazie mam dwa lokale ale chciałabym mieć porónanie.
Pozdrawiam cieplutko.
Nie znam tego terenu ale lokal przeważnie trzeba zamówić przynajmniej rok przed weselem bo miejsca są zajęte.
Znalazłam cos takiego na "gazeta-forum", może Ci się przyda:Brasiliany na 30 osob to raczej nie polecam, bo jeszcze by sie goscie weselni pogubili :-) - to jest lokal na co najmniej 100 osob. Z doswiadczenia wlasnego i znajomych moge polecic: - restauracje "Mieszko" na osiedlu Tysiaclecia w Katowicach- b. przyjemny lokal, smaczne jedzenie, wydaje mi sie, ze na 30 osob bedzie w sam raz, - "Avocado", tez w Katowicach. Lokal w miare nowy, klimatyzowany (nie wiem, na jaki miesiac planujecie wesele, ale latem to naprawde na znaczenie), jedzenie tez smaczne i w ogole znajomi byli zadowoleni, - "Gwarek" Katowice, ul. Przemyslowa (obok dawnego "Belga") - lokal tez nowy, otwarty chyba w zeszlym roku, niezbyt duzy (na 30 osob bedzie idealny), jedzenie b. smaczne i ogolnie zrobil b. pozytywne wrazenie "jako calosc" Natomiast zdecydowanie nie polecam "Lanii" w WPKiW w Chorzowie, niestety nie slyszalam zadnej pozytywnej opinii o imprezach w tym lokalu. Pozdrowienia.
Wrobelek gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milego wesela !
tineczka
dzięki.
No włąsnie o podstawowych informacjach zapomniałma:) Wiedząc, że trzeba tyle naprzód rezerwować salę robię to już natomiast ślub będzie w przyszłym roku sierpień wrzesień-w zalezności od terminu wolnego na sali. A ponieważ rodzina i moja i jego dość spora to szukamy sali na 50-70 osób.
Dzisiaj bedę jeździła i jutro ze swoim po lokalach. Mam nadzieje, ze coś znajdziemy.
Koleżanka robiła swoje wesele w Marysinym Dworze (na Załężu) i była bardzo zadowolona.