Na pewno musisz przy wyborze żelazka zwrócić uwagę na moc.Czym większa moc tym prasuje się łatwiej.Moje żelazko z Philipsa ma 2200W i jestem zadowolona.Ciężar żelazka też ma znaczenie.Ciężkie żelazka prasują lepiej.A oddzielny pojemnik wcale nie jest taki dobry miałam taki w starym żelazku i po paru razach wyciągania go po prostu sam się odczepiał.Ja mam mode GC3321(Philips) dałam za niego 270 zł ale warto było.Każdemu jednak pasuje coś innego więc dobrze popytać w sklepie o inne funkcje i w domu na spokojnie dobrze jeszcze raz przemyśleć co warto kupić i dlaczego.Pozdrawiam.
Ja mam rowniez Philips 80220 4,5bar. super zelasko , prasowanie ajmuje polowe czasu mniej niz wczesniej . pojemnik jest wbudowany w maszyne .to prawda im wieksza moc tym lepiej prasuje zelasko ,wazna jest rowniez powierzchnia najlepiej gladka lzej posuwa sie zelasko co ulatwia rowniez prasowamie.
Witaj. Ja mam żelazko TEFALa Aquaspeed ultracold 250 o mocy 2300 W i jestem bardzo zadowolona.Używam go już ponad dwa lata i nie mam żadnych zastrzeżeń. Wcześniej też miałam żelazko tefala dobrych 10 lat i pewnie dalej by świetnie służyło gdyby mojej mamie(kiedy jeszcze z nia mieszkałam) tyle razy nie spadło :( Pozdrawiam :)))
Polecam Philipsy:) Sama tez uzywam, jest ciezkie, ma mocny wyrzut pary i mozliwosc uzywania w pionie. Nie bylo najtansze ale przynajmniej ten obowiazek jest dla mnie teraz przyjemnoscia. Przepraszam za brak polskich znakow, ale cos mi sie spsulo:)
J a od osmiu lat prasuje"' Braunem '"2200 watt wtedy kosztowało 180 zł dzis jest juz tansze. Jest cieżkie ,dobrze prasuje mozna prasowac w pionie, regulacja wybuchu pary i dodatkowo spryskiwacz.....Polecam ja jestem zadowolona
Także polecam Philipsa. Ja mam Philips EasyCar 3220, jest świetne. ma funkcję wybuchu, pary, spryskiwacz i calc clin czyli oczyszczanie dysz z kamienia. Używam do niego wody z kranu. Wcześniej miałam żelazko na wodę destylowaną i czesto był kłopot jak wody zabrakło.
Mam zamiar zakupic zelazko i ciagle nie mam pojecia jakie tzn :firma ,model ,zwykle czy z tym oddzielnym pojemnikiem na wode ??
ja mam 12-letnie żelazko Philips Azur i jest naprawdę super. Nie należało do tanich, ale jest warte swojej ceny. Pojemnik na wodę ma wbudowany
Ja mam rowniez Philips 80220 4,5bar. super zelasko , prasowanie ajmuje polowe czasu mniej niz wczesniej . pojemnik jest wbudowany w maszyne .to prawda im wieksza moc tym lepiej prasuje zelasko ,wazna jest rowniez powierzchnia najlepiej gladka lzej posuwa sie zelasko co ulatwia rowniez prasowamie.
Witaj.
Ja mam żelazko TEFALa Aquaspeed ultracold 250 o mocy 2300 W i jestem bardzo zadowolona.Używam go już ponad dwa lata i nie mam żadnych zastrzeżeń. Wcześniej też miałam żelazko tefala dobrych 10 lat i pewnie dalej by świetnie służyło gdyby mojej mamie(kiedy jeszcze z nia mieszkałam) tyle razy nie spadło :( Pozdrawiam :)))
Polecam Philipsy:) Sama tez uzywam, jest ciezkie, ma mocny wyrzut pary i mozliwosc uzywania w pionie. Nie bylo najtansze ale przynajmniej ten obowiazek jest dla mnie teraz przyjemnoscia.
Przepraszam za brak polskich znakow, ale cos mi sie spsulo:)
J a od osmiu lat prasuje"' Braunem '"2200 watt wtedy kosztowało 180 zł dzis jest juz tansze. Jest cieżkie ,dobrze prasuje mozna prasowac w pionie, regulacja wybuchu pary i dodatkowo spryskiwacz.....Polecam ja jestem zadowolona
dziekuje slicznie mam juz jakie takie pojecie
Także polecam Philipsa. Ja mam Philips EasyCar 3220, jest świetne. ma funkcję wybuchu, pary, spryskiwacz i calc clin czyli oczyszczanie dysz z kamienia. Używam do niego wody z kranu. Wcześniej miałam żelazko na wodę destylowaną i czesto był kłopot jak wody zabrakło.