Korzystając z okazji, też się przywitam :D Ano, dzień dobry, wcale nie taki zimny. Niedawno zaczęłam buszować po waszych przepisach, niektóre już wypróbowałam, jestem bardzo zadowolona, genialny portal!:D Pozdrawiam, Hanko
Użytkownik as napisał w wiadomości: > Jaki zimny dzionek? Przyjedź do mnie. Dziś było 20stopni w cieniu. u mnie juz od wczoraj jest jak jesienia i ubrana po zeby jestem milego wieczorku
Użytkownik as napisał w wiadomości: > Jaki zimny dzionek? Przyjedź do mnie. Dziś było 20stopni w cieniu. tak umnie tez tak bylo ale nie ostatnie dwa dni milego wieczorku zycze
Użytkownik justine75 napisał w wiadomości: > Witaj:)))Witają Cię i witają...haha:)I dzień chyba najcieplejszy tej > wiosny-25st. w cieniu i wreszcie bez wiatru:) tak bylo ale od dwuch dni jest tak zimno ze ubrana jestem jak jesienia a jesli mozna to z kond jestes bo takiego nika juz spodkalam milego wieczorku
Użytkownik justine75 napisał w wiadomości: > To chyba nie ja:)Zdjęcie i dane-w moim profilu:)Pozdrawiam:)) to fakt to nie ty jestes przypadek milego dnia zycze
Jaki zimny dzionek? Przyjedź do mnie. Dziś było 20stopni w cieniu.
Korzystając z okazji, też się przywitam :D
Ano, dzień dobry, wcale nie taki zimny.
Niedawno zaczęłam buszować po waszych przepisach, niektóre już wypróbowałam, jestem bardzo zadowolona, genialny portal!:D
Pozdrawiam, Hanko
Użytkownik as napisał w wiadomości:
> Jaki zimny dzionek? Przyjedź do mnie. Dziś było 20stopni w cieniu.
u mnie juz od wczoraj jest jak jesienia i ubrana po zeby jestem milego wieczorku
Użytkownik as napisał w wiadomości:
> Jaki zimny dzionek? Przyjedź do mnie. Dziś było 20stopni w cieniu.
tak umnie tez tak bylo ale nie ostatnie dwa dni milego wieczorku zycze
Witaj:)))Witają Cię i witają...haha:)
I dzień chyba najcieplejszy tej wiosny-25st. w cieniu i wreszcie bez wiatru:)
Użytkownik justine75 napisał w wiadomości:
> Witaj:)))Witają Cię i witają...haha:)I dzień chyba najcieplejszy tej
> wiosny-25st. w cieniu i wreszcie bez wiatru:)
tak bylo ale od dwuch dni jest tak zimno ze ubrana jestem jak jesienia a jesli mozna to z kond jestes bo takiego nika juz spodkalam milego wieczorku
To chyba nie ja:)
Zdjęcie i dane-w moim profilu:)
Pozdrawiam:))
Użytkownik justine75 napisał w wiadomości:
> To chyba nie ja:)Zdjęcie i dane-w moim profilu:)Pozdrawiam:))
to fakt to nie ty jestes przypadek milego dnia zycze