Dziękuję Basiu za pamięć. Dzisiaj syn przywiózł już wnuczkę do domu. Wczoraj operowali rano o 8 godz, Wszystko jest dobrze, głowa już nie boli. Zaleconą ma gimnastykę oka i smarowanie specjalną maścią.4 maja już może iść do szkoły,Zwolnienie z WF ma do końca roku szkolnego.Pozdrawiam :)
Wielkie gratulacje!!!!!!!!!! Dużo zdrówka dla mamusi i maluszka! I oczywiście dużo cierpliwości dla Ciebie Różyczko, bo i Tobie świat przewróci sie do góry nogami. Buziaki dla całej rodzinki.
Gratuluję Ci różyczko braciszka a mamie synusia, najważniejsze że jest zdrowy no i bedzie miał kto Cię teraz bronić:) Mój brat zawsze lał wszystkich dookoła jak tylko ktoś mnie uraził:))) Co prawda był ode mnie starszy, no ale Piotruś też szybko urośnie:) Pozdrawiam:)
Mój najmłodszy synek ważył 4100 i dlatego wiem przez co musiała przejść Twoja mamusia. Cieszę się że wszytko dobrze się skończyło i życze dużo zdrowia dla Wszystkich, a w szczególności dla najmłodszego członka rodziny :)
Dopiero teraz doszlam do chwili wolnego czasu... Gratulacje dla Was wszystkich, dla Mamy ze urodzila takie pieknego, zdrowego syna ..dla Ciebie , ze masz brata ;) a dla Taty, ze ma potomka, ktory rozslawi jego nazwisko :*:*:*:*:*
a mamusi zycze :) Dużo zdrowia i uśmiechów Pisków, wrzasków i zabawy moc Radości z tupotu malutkich nóżek Łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku Porozrzucanych wszędzie klocków Przytulenia okrąglej główki I uścisków małych rączek
Różyczko gratulacje, właśnie dzisiaj siadłam do komputera głównie z tą myślą czy Mama Różyczki już urodziła. Niech mały Piotruś zdrowo się chowa i dla mamy szybkiego powrotu do formy, pozdrawiam serdecznie.
Witam wszystkich milo ,juz wrocilam i jestem bardzo szczesliwa przywiozlam ze soba prawdziwego chlopa :) przyspozyl mi sporo bolu ,myslalam jednak ze.............. bedzie gorzej ! ale wszystko poszlo bardzo szybko. Przedstawiam mojego ukochanego brzydala Piotrusia ,malego zarloka :) nie lubi sie fotografowac ,wydarl sie na mnie ! ze mu sen przerywam ,a spac lubi i oczywiscie jesc :) Pozdrawiam wszystkich i bardzo dziekuje za pozdrowienia ,ktore przeslala mi rozyczka od Was .
Ale duży chłop z Niego. Piotrus nie da sobie w kasze dmuchać :) A jakie ma włoski . Mój syn do roku był łysy . Dobrze że śpi bo Ty masz więcej czasu dla siebie, na chwilke odpoczynku i na drzemkę w dzień (ja tak przynajmniej robiułam jak moje dzieciątka były malutkie ). Pozdrawiam Cię a Piotruś niech zdrowo rośnie .
Najlepsze najlepszosci dla Was wszystkich, reszta tak jak na gadulcu, swoja droga to i moje dzieci byly lyse jak filizanka, co za przyjemnosc ogladac chlopczyka jako chlopczyka, moj mlodszy w momencie urodzin wygladal troche na malego staruszka, trzeba bylo czekac z szesc tygodni zeby wyklulo sie okazowe dziecko. Tym wieksze gratulacje, ze Wam tak natychmiast... Jest juz taki ladny, wiec niech bedzie zdrowy na zawsze, cieszcie sie soba tez na zawsze. Ja, do pieciu miesiecy musialam tak pilnowac wage, a Ty, prosze nic juz nie musisz Szczesliwa Mamusiu. Gratulacje.
Piotruś jest wspniałym chłopczykiem,niech Wam się zdrowo chowa, bo to najważniejsze!! Najlepszego!!!! PS.Moje córki też urodziły się duże,jak na dziewczyny 3680 i 3890 i miały po 55 cm. Pozdrawiam,Ula
Super chłopak i od początku pokazuje kto w domu rządz:P Pioterk nie daj się babom zdominować. Głośno wyrażaj swoje zdanie jak na tym zdięciu. Ale nie przesadzaj. Bądź też dżentelmenem to wszyscy bedą Cię lubie:)
Makusiu swiezo upieczona Babciu! Twoj watek mi przemknal w wirze przeprowadzkowym pozwol wiec ze tutaj Ci pogratuluje Rodzicom oczywiscie tez a zuzanka niech rosnie zdrowo na dume Babcí. Wszystkiego dobrego!
Ale kochany dzieciaczek,gratuluje calej rodzince takie maluszka jest naprawde slodziutki tylko go calowac i przytulac. Duzo zdrowka dla maluszka i samych pogodnych dni.
Dzisiaj o 4 rano,moja mama urodziła zdrowego pięknego braciszka
Waży 4 kg i ma 59 cm,bardzo jesteśmy szczęśliwi:))
Duży Bobas się urodził:)Gratuluje!!!!
Różyczko:)))
przekaż Mamie najlepsze życzenia!
Gratuluję!
Super, ale dzidzius jest duży. Najmniejsze ciuszki będą zamałe:)
Bardzo sie cieszę Aniu, pogratuluj mamusi, w końcu urodziła kawał chłopa!!!
Gratulacje i buziaczki dla rodzinki
Gratulacje !!! i najlepsze życzenia dla Mamy i Synka - niech się zdrowo trzymają i chowają !!!
Widze bytomianka, że piszemy w jednym czasie więc przy okazji zapytam jak tam wnuczka po operacji?
Dziękuję Basiu za pamięć. Dzisiaj syn przywiózł już wnuczkę do domu. Wczoraj operowali rano o 8 godz, Wszystko jest dobrze, głowa już nie boli. Zaleconą ma gimnastykę oka i smarowanie specjalną maścią.4 maja już może iść do szkoły,Zwolnienie z WF ma do końca roku szkolnego.Pozdrawiam :)
Baaardzo się ciesze, że macie to już za sobą i wszystko jest w porządku! Pozdrawiam serdecznie!
Ja również gratuluje!
wspaniała wiadomość:)))) pozdrów mamusię , ale musisz być dumna , jam miałam 12 lat jak urodził sie mój brat , i pamietam tamtą chwilę do dzisiaj ;)
Szczere gratulacje! I życzenia zdrowia dla mamy i syneczka!
Gratulacje dla całej rodzinki!!!
Gratuluję pieknego i duuużego braciszka. Niech sie zdrowo chowa i ucałuj mu stópkę ode mnie.
Gratulacje dla rodziców. Raduję się razem z Wami.
Gratulacje dla szczesliwej rodzinki i niech sie maly mezczyzna zdrowo idobrze chowa.
Gratuluję,bardzo duży chłopiec,niech sie zdrowo chowa.
Gratuluję :)) Moja mama tez nas takie duże rodziła.
Dużo zdrówka dla mamusi i dzidziusia :)
Zycze duzo zdrowka dla maluszka i mamusi.Pozdrawiam Jadzia
Raduję się razem z Wami. Różyczko przekaż Mamie pozdrowienia.
Gratulacje. Jest to powód do radości. Pozdrawiam.Grazyna
Gratulacje!! A zdradzisz nam jak ma na imię mały mężczyzna? :)
Pozdrawiam Was serdecznie!
Będzie miał na imię Piotr :)
Proste niewudumane imię. Bardzo takie lubię. Zresztą mam dobre skojarzenia z Piotrami, może to dlatego :)
Slicznie Piotry to fajne chlopaki
Gratuluję i niech maluszek rośnie zdrowo!!
Gratulacje dla Rodzicow, a dla mamusi i dzidziusia zyczenia wszystkigo najlepszego a przede wszystkim zdrowia !!
Wielkie gratulacje!!!!!!!!!! Dużo zdrówka dla mamusi i maluszka! I oczywiście dużo cierpliwości dla Ciebie Różyczko, bo i Tobie świat przewróci sie do góry nogami. Buziaki dla całej rodzinki.
gratuluję. mam nadzieję,że mama dobrze się czuje i dobrze zniosła poród, trudny czas przed Nią teraz.
Tata zawiózł mamę o 3 w nocy do szpitala, a o 4 godz już dzidziuś się urodził :) Mama teraz troszkę słabo się czuje, ale stan zdrowia się poprawia:)
No to poazlo z platka.swietnie a teraz troszke odpoczynku i bedzie dobrze
Gratuluję serdecznie i życzę dużo zdrówka dzidziusiowi i mamusi.
Gratuluję serdecznie!!!!!
Gratuluję
Bardzo wszystkim dziękuję, za miłe słowa
Serdecznie gratuluję całej rodzince i życzę by chłopaczek zdrowo się chował!
Gratulacje!!!
Życzę dużo zdrówka i niech rośnie na pociechę całej rodzinki.
Najlepsze życzenia dla Mamy:) Wielu przespanych nocy i pociechy z obu Pociech:)
Gratulacje Różyczko:)Niech Piotruś zdrowo się chowa
Gratulacje
Rozyczko,
Gratuluje braciszka, buziaki dla Mamy I Piotrusia.
Gratulacje
Gratuluję Ci różyczko braciszka a mamie synusia, najważniejsze że jest zdrowy no i bedzie miał kto Cię teraz bronić:) Mój brat zawsze lał wszystkich dookoła jak tylko ktoś mnie uraził:))) Co prawda był ode mnie starszy, no ale Piotruś też szybko urośnie:) Pozdrawiam:)
Gratuluje z calego serca i zycze zdrowka obojgu. Niech sie braciszek zdrowo chowa i przynosi i Rodzicom i Tobie Rozyczko wiele radosci...
Gratulacje !!! przede wszystkim dla mamy !!. Mamy nadzieję ,że zobaczymy niedługo małego szkrabka
Gratulacje i ucałowania dla całej Waszej rodzinki :) :) :)
Serdeczne gratulacje!!!
Pozdrowienia dla całej rodzinki, a dla braciszka wielki buziak powitalny
Ale duży chłopak! Gratuluję rodzicom synka a Tobie, Różyczko, braciszka :)
Gratulacje! Ucałuj i uściskaj mamę i maluszka od nas.
Gratulacje!!!
Gratulacje. Oby sie mlody dobrze chowal;)
Wspaniala wiadomosc! :) Serdeczne gratulacje dla calej Waszej rodzinki :)
gratuluje;)
Mój najmłodszy synek ważył 4100 i dlatego wiem przez co musiała przejść Twoja mamusia. Cieszę się że wszytko dobrze się skończyło i życze dużo zdrowia dla Wszystkich, a w szczególności dla najmłodszego członka rodziny :)
Gratulacje dla rodziców i pociechy dla Ciebie!
4 kg..niezła waga...mały żarłoczek przyszedł na świat:)
Gratuluje Rodzicom i Tobie
Gratulacje dla szczesliwej rodzinki.
Serdeczne gratulacje!!!!
Gratulacje ! Ucałuj Mamę i malutkiego :)
Dopiero teraz doszlam do chwili wolnego czasu... Gratulacje dla Was wszystkich, dla Mamy ze urodzila takie pieknego, zdrowego syna ..dla Ciebie , ze masz brata ;) a dla Taty, ze ma potomka, ktory rozslawi jego nazwisko :*:*:*:*:*
Gratuluje
a mamusi zycze :)
Dużo zdrowia i uśmiechów Pisków, wrzasków i zabawy moc Radości z tupotu malutkich nóżek Łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku Porozrzucanych wszędzie klocków Przytulenia okrąglej główki I uścisków małych rączek
Moje gratulacje, nie się chowa zdrowo
Bardzo serdecznie gratuluję noarodzin Braciszka! Niech się zdrowo rozwija :)
Gratulacje
Duzo zdrowka dla mamy i braciszka
Gratuluję!!!! Piotrusiowi i całej waszej rodzince zycze dużo zdrowia i samych szczesliwych chwil w zyciu.
Serdecznie pozdrawiam - ata
Serdeczne gratulacje dla całej rodzinki, szczególnie uściski dla Mamy - urodzić takiego dużego bobaska to wyczyn nie lada, ściskam cieplutko ewa
Teraz sobie uświadomiłam że Piotruś urodził się w tym samym dniu co moja Weroniczka :) Tylko ona o 21:15 :) Przesyłam pozdrowienia.
Gratuluję i niech mały Piotruś zdrowo się chowa.
Gratulacje! :)
a Tobie Różyczko gratuluje braciszka.
Różyczko gratulacje, właśnie dzisiaj siadłam do komputera głównie z tą myślą czy Mama Różyczki już urodziła. Niech mały Piotruś zdrowo się chowa i dla mamy szybkiego powrotu do formy, pozdrawiam serdecznie.
Serdecznie gratuluje narodzin braciszka, maleństwo w domu to wielka radość, wtedy każdy dzień jest wspaniały. Dużo zdrówka dla Piotrusia i mamusi:)
Gratulacje dla Mamy, ale fajnie!!!!
Taki duzy i dlugi:),,Jak sie ma Mama?
Rozyczko, badz dla Niego dobra starsza siostra!
Buziaki sle
tineczka
Aniu, może jakieś malutkie zdjęcie Piotrusia? Bardzo prosimy :)
Ja tez prosze o zdjecie:)
„Kiedy śmieje się dziecko,
Śmieje się cały świat”
Janusz Korczak
Malutkiej istotce która przyszła na świat
życzę, aby dla niej "wstawał" każdy kwiat.
Rodzinie i malenstwu serdeczności moc.
Prosimy o zdięcie Piotrusia:)
Gratuluję . Mamie i dzidziusiowi dużo zdrówka życzę.
Bardzo serdecznie gratuluję. Dodatkowo uściski dla Mamy i maleństwa.
Witam wszystkich milo ,juz wrocilam i jestem bardzo szczesliwa
przywiozlam ze soba prawdziwego chlopa :) przyspozyl mi sporo bolu ,myslalam jednak ze.............. bedzie gorzej ! ale wszystko poszlo bardzo szybko.

Przedstawiam mojego ukochanego brzydala Piotrusia ,malego zarloka :) nie lubi sie fotografowac ,wydarl sie na mnie ! ze mu sen przerywam ,a spac lubi i oczywiscie jesc :) Pozdrawiam wszystkich i bardzo dziekuje za pozdrowienia ,ktore przeslala mi rozyczka od Was .
Gratulacje Mamo!!!! Piotrus jest sliczny, zadna brzydala:)))
No i rzeczywiscie DUZY!
Niech sie chowa zdrowo Twoje szczescie!
Cieplosci dla Was sle, tineczka
Bardzo dziekuje Tineczko :) pozdrow corke i buziaki dla Twojego wnusia :)
Dziekuje bardzo, za pozdrowienia Mamo:) wnuczek wycalowany tu i tam, tak jak napewno Piotrus, ale mamy radoche, prawda?
Odpoczywaj teraz kiedy tylko masz szanse , Rozyczka Ci pomoze:)
Jeszcze raz pozdrawiam i niech się zdrowiutko chowa.
Ale duży chłop z Niego. Piotrus nie da sobie w kasze dmuchać :) A jakie ma włoski . Mój syn do roku był łysy .
Dobrze że śpi bo Ty masz więcej czasu dla siebie, na chwilke odpoczynku i na drzemkę w dzień (ja tak przynajmniej robiułam jak moje dzieciątka były malutkie ).
Pozdrawiam Cię a Piotruś niech zdrowo rośnie .
Najlepsze najlepszosci dla Was wszystkich, reszta tak jak na gadulcu, swoja droga to i moje dzieci byly lyse jak filizanka, co za przyjemnosc ogladac chlopczyka jako chlopczyka, moj mlodszy w momencie urodzin wygladal troche na malego staruszka, trzeba bylo czekac z szesc tygodni zeby wyklulo sie okazowe dziecko. Tym wieksze gratulacje, ze Wam tak natychmiast...
Jest juz taki ladny, wiec niech bedzie zdrowy na zawsze, cieszcie sie soba tez na zawsze.
Ja, do pieciu miesiecy musialam tak pilnowac wage, a Ty, prosze nic juz nie musisz Szczesliwa Mamusiu. Gratulacje.
Jaki słodki bobas! I jaki duży! Moja Olivka miała 3400, a Julka 2300 jak się urodziły!
Śliczny chłopczyk:-) Gratuluję serdecznie i życzę duuużo zdrowia dla Mamusi i bobaska. Pozdrowienia dla Różyczki, Sylwia
Oj faktycznie kawal chlopa a jaki slodziutki! No i z porzadna fryzura - a co niech od malego zbiera punkty u slabej plci hihi
Piotruś jest wspniałym chłopczykiem,niech Wam się zdrowo chowa, bo to najważniejsze!! Najlepszego!!!!
PS.Moje córki też urodziły się duże,jak na dziewczyny 3680 i 3890 i miały po 55 cm. Pozdrawiam,Ula
Super chłopak i od początku pokazuje kto w domu rządz:P Pioterk nie daj się babom zdominować. Głośno wyrażaj swoje zdanie jak na tym zdięciu. Ale nie przesadzaj. Bądź też dżentelmenem to wszyscy bedą Cię lubie:)
ale słodziak , jeszcze raz serdecznie gratuluję !!! od razu widać ,że to facet
Gratuluję i samych szczęśliwych chwil w powiększonej rodzince życzę...:)))
witaj:) śliczny chłopczyk , gratuluję ;)nasza Zuzia to przy Nim kruszynka;)
Makusiu swiezo upieczona Babciu! Twoj watek mi przemknal w wirze przeprowadzkowym pozwol wiec ze tutaj Ci pogratuluje Rodzicom oczywiscie tez a zuzanka niech rosnie zdrowo na dume Babcí. Wszystkiego dobrego!
gratulacje przesylam i ja :):):):)
Gratulacje dla całej Waszej rodzinki!Pozdrawiam!!! Niech się zdrowo chowa.Bużka!
Ale kochany dzieciaczek,gratuluje calej rodzince takie maluszka jest naprawde slodziutki tylko go calowac i przytulac.
Duzo zdrowka dla maluszka i samych pogodnych dni.
Jaki słodziaczek.....:-) gratulacje i serdeczne pozdrowienia! Marta