Po wielu staraniach mojego syna ( ) wreszcie zostałem teściem. Ta historyczna chwila dokonała się w czwartek (30 kwietnia o godz 17:30) Jakoś nie mogę sobie tego uświadomić. . Tym bardziej, że kac poprawinowy bardzo dokucza. Na zdjęciu moja synowa no i syn Sławek.
Moje gratulacje. Piękna para. Teraz tylko patrzeć jak się wnuki pokarzą. Ja 30 maja zostanę znowu teściową , bo mój syn tez się żeni. Pozdrawiam . Grazyna
Piekna para:) Gratulacje dla Mlodych!!!
No, to wreszcie wiemy jak Bahus wyglada, tylko wlosy chyba juz siwe, o ile nie farbujesz:)))))
Gratulacje tesciu!!!!
Tu syn Bahusa mówi :) To normalne że ta obrączka tak piecze w palec jak po ulicach się chodzi? Dziękujemy wszystkim za życzenia :D Pozdrawiamy całe Wielkie Żarcie, z którego cichcem regularnie korzystamy :D
A z tymi obraczkami, to zalezy, moj byly zdjal zaraz po slubie i nigdy nie nosil,,,,moze dlatego jest byly, ))))-to twoje slowa tineczko.
Mysle czy ktos nosi obraczke czy nie to nie ma nic wspolnego u uczuciem absolutnie.Moj obecny maz nie nosi obraczki w sumie dlatego ,ze nie moze nosic jej w pracy,wszyscy maja zakaz noszenia bizuterii w pracy z powodu wypadkow ,ktore sie zdarzaly i tak nie moga nosic zadnych obraczek czy innych ozdob na rekach i lancuszkow rowniez. Natomiast moj byly maz nosil,no i jest bylym mezem.Wiec twoje wnioski do niczego nie prowadza.
Po wielu staraniach mojego syna (
) wreszcie zostałem teściem. Ta historyczna chwila dokonała się w czwartek (30 kwietnia o godz 17:30) Jakoś nie mogę sobie tego uświadomić.
. Tym bardziej, że kac poprawinowy bardzo dokucza. Na zdjęciu moja synowa no i syn Sławek.
Oj, Synowa jak laleczka:) Gratuluję!!!!
Moje gratulacje! Ładna z nich para. Teraz czekamy na informację, że zostałeś dziadkiem:)
Moje gratulacje. Piękna para. Teraz tylko patrzeć jak się wnuki pokarzą. Ja 30 maja zostanę znowu teściową , bo mój syn tez się żeni.
Pozdrawiam . Grazyna
Piękni Młodzi,
Pozdrawiam i gratuluję
Na kaca najlepsz ciężka praca...hihihi
Gratulacje dla teścia!!!!!Wszystkiego dobrego młodej parze w ich nowej drodze życze.
Śliczna para .Wszystkiego Najlepszego dla młodych
Serdecznie gratuluję!!! Ale synowa śliiiczna!
. Wszystkiego najlepszego Młodym
Ale te dzieci się starzeją!!! Gratuluję!
Najlepsza metoda na kaca, to dzień wcześniej nie pić!!!
Piekna para:) Gratulacje dla Mlodych!!! No, to wreszcie wiemy jak Bahus wyglada, tylko wlosy chyba juz siwe, o ile nie farbujesz:))))) Gratulacje tesciu!!!!
Gratuluje
Sliczna para
Gratulacje dla tescia i dla Mlodej Pary!
Wszystkiego naj naj dla Młodej Pary:)))
Pozdrawiam:)
Gratulacje dla Teścia i wszystkiego najlepszego Młodej Parze. Pozdrawiam!
Gratulacje dla Młodej Pary no i Teścia!!!!!
Tu syn Bahusa mówi :) To normalne że ta obrączka tak piecze w palec jak po ulicach się chodzi?
Dziękujemy wszystkim za życzenia :D
Pozdrawiamy całe Wielkie Żarcie, z którego cichcem regularnie korzystamy :D
Ale milo Knuth!!!!
Gratulacje i zyczenia szczesliwego malzenstwa i malenstwa jak najszybciej:)
A z tymi obraczkami, to zalezy, moj byly zdjal zaraz po slubie i nigdy nie nosil,,,,moze dlatego jest byly, ))))
Corki maz nosi z wielka duma, musze sie zapytac, czy go piecze w palec, bo gruba jest,,,,
Wspanialego zycia zycze Wam!!!!!
A z tymi obraczkami, to zalezy, moj byly zdjal zaraz po slubie i nigdy nie nosil,,,,moze dlatego jest byly, ))))-to twoje slowa tineczko.
Mysle czy ktos nosi obraczke czy nie to nie ma nic wspolnego u uczuciem absolutnie.Moj obecny maz nie nosi obraczki w sumie dlatego ,ze nie moze nosic jej w pracy,wszyscy maja zakaz noszenia bizuterii w pracy z powodu wypadkow ,ktore sie zdarzaly i tak nie moga nosic zadnych obraczek czy innych ozdob na rekach i lancuszkow rowniez.
Natomiast moj byly maz nosil,no i jest bylym mezem.Wiec twoje wnioski do niczego nie prowadza.
szkoda, ze zartu nie zrozumialas:)
spoznione, ale bardzo serdeczne zyczenia i gratulacje !!!!!!!!!!!!
Siup - za Mlodych
Fajnie, fajnie... Piękna para młoda
A to jest skan z dzisiejszego "Głosu Wlkp." (największego dziennika w Wielkopolsce), w którym Sławek jest fotoreporterem
No super piekna para!
Serdeczne gratulacje!!!
Gratulacje!!!
Gratulacje dla Młodej Pary! Wszystkiego dobrego!
Bahusku !!!
Gratulacje dla Młodej Pary i dla ciebie jako świeżutkiego teścia !!!
Bahus, gratulacje i najlepsze życzenia dla młodych.
To teraz niech się postara o wnuka dla Ciebie! Gratuluje!
Bahusie ! Gratulacje! Piękna para młoda :)
Ja od 5 lat jestem tesciową i jest to milutkie uczucie, czego życzę Tobie i połowicy:)
Mam nadzieję, że szybko zaakceptowałeś nową rolę życiową, bo widać warto.... Gratulacje, a Ty bądż dla niej dobry!
Bahus gratuluję :)
Młodej parze życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze..
Tak sobie mysle,co by Ci tu madrego Bahusie napisac...i napisze:GRATULACJE:)
Dla Młodej Pary na wspólną drogę życia wszystkiego co najlepsze .
Teściowi zaś gratulacje.
Dla Magdy i Sławka..wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia..!!!
Ania.!
dla Ciebie Bahusie...wielkie gratulacje...jako teścia...pozdrawiam..!!
gratuluje i Mlodym i Ci :)
Gratuluje mlodym i tobie bahusie-tesciu rowniez
Gratuluję.
Super - szczescia mlodej parze bo uroda juz jest :-)
Ja też życzę szczęśliwego życia we dwoje. Bahus! No to SIUP!
Gratulacje Bahusie, piękna para - ciekawe czy syn podobny do Tatusia??
Użytkownik dankarz napisał w wiadomości:

> Gratulacje Bahusie, piękna para - ciekawe czy syn podobny do Tatusia??
Pewnie trochę tak...ale tatuś przystojniejszy
Bahus
Gratulacje!!!Pozdrawiam!!!
Gratulacje! i pozdrowienia dla -jeszcze Młodej Pary!