Wygląda jak beniaminek,tylko ma jakieś listki wywinięte:) Jeżeli to ficus beniamina,to jest to drzewko,które rośnie w domu,chociaż latem można na taras wystawić,ale nie na słońcu-wzmocni się.Nie lubi przestawiania bo gubiliście i lubi dużo wilgoci,tzn.zraszania wokól liści:) Pozdrawiam:)
to napewno benjamin, koleżanka ostatnio dostała takiego pokręconego, lepiej go na słońce nie wystawiać, nie lubi przestawiania i przeciągu więc lepiej mu będzie w domku
Użytkownik pysiaczek napisał w wiadomości: > Jakis czas temu dostalam to drzewko ?Trzymam to w domu bo nie wiem co to jest > ,a moze to powinno rosnac w ogrodzie /??Bardzo prosze o pomoc .. dziekuje bardzo wszystkim
Jakis czas temu dostalam to drzewko ?Trzymam to w domu bo nie wiem co to jest ,a moze to powinno rosnac w ogrodzie /??
Bardzo prosze o pomoc ..
jejku
wyglada to na jakiegos figusowatego :) ale musialbym jeszcze sprawdzic dokladnie
Wygląda jak beniaminek,tylko ma jakieś listki wywinięte:)
Jeżeli to ficus beniamina,to jest to drzewko,które rośnie w domu,chociaż latem można na taras wystawić,ale nie na słońcu-wzmocni się.Nie lubi przestawiania bo gubiliście i lubi dużo wilgoci,tzn.zraszania wokól liści:)
Pozdrawiam:)
to napewno benjamin, koleżanka ostatnio dostała takiego pokręconego, lepiej go na słońce nie wystawiać, nie lubi przestawiania i przeciągu więc lepiej mu będzie w domku
Użytkownik pysiaczek napisał w wiadomości:
> Jakis czas temu dostalam to drzewko ?Trzymam to w domu bo nie wiem co to jest
> ,a moze to powinno rosnac w ogrodzie /??Bardzo prosze o pomoc ..
dziekuje bardzo wszystkim