Drodzy WZ-towicze.. mamy nowego dzidziusia na WZ :) co prawda to babcina wnusia jest, Makusiowa.. na imie ma Zuzia.. a Makusia jest najszczesliwsza Babcia swiata :):):) Czy Wy wiecie, czy nie wiecie.. lecz Aniolki sa na swiecie :):):) Gratulacje dal zupelnie swiezo upieczonej Babci ..jak i jeszcze wieksze gratulacje dla szczesliwych rodzicow :)
dziękuję kochani:))))szczegolnie Tobie Danusiu za otwarcie watku:) jestem bardzo szczęśliwa , a Zuzia jest najpiękniejszą dzidzią na świecie :))) zdjecie wstawie jutro, maleństwo wazy 2800 i ma 54 cm , jest śliczną i kochana kruszynka :)
Drodzy WZ-towicze.. mamy nowego dzidziusia na WZ :) co prawda to babcina wnusia jest, Makusiowa.. na imie ma Zuzia.. a Makusia jest najszczesliwsza Babcia swiata :):):) Czy Wy wiecie, czy nie wiecie.. lecz Aniolki sa na swiecie :):):)
Gratulacje dal zupelnie swiezo upieczonej Babci ..jak i jeszcze wieksze gratulacje dla szczesliwych rodzicow :)
Ooo miła wiadomość :)
Niech się Zuzia zdrowo chowa :) Mamusi wszystkiego najlepszego:)
Juz widze babcię w sowjej roli ... będzie rozpieszczała wnusię :))
Buziaczki dla Zuzi:) dla rodziców i babci gratulacje

Makusiu:))))
Bardzo się cieszę, gratuluję i czekam na jakieś zdjęcie Śliczności :)
Gratuluję,Makusiu Tobie i Rodzicom Zuzi:))
Pozdrawiam
GRATULACJE dla rodziców i babci MAKUSI!
Gratulacje dla szczęśliwych Rodziców oraz Babci , maleństwo zaś , niech zdrowo rośnie na Ich pociechę
gratulacje dla rodziców i babci
Gratulacje! :)
Gratulacje Makusiu!!!!
To jestesmy babciami:)))
Caluski dla Zuzi i Jej rodzicow!
Serdecznie gratuluje i zycze duzo zdrowka!
Gratulacje babciu!
Gratulacje dla rodziców i dla szczęśliwej babci :):)
Gratulacje dla Babci i Rodziców, niech się Zuzia zdrowo chowa.Pozdrawiam!
Makusiu-Babusiu,cieszę sie z Waszego szczęścia:)) Gratuluję:))
Gratulacje dla Rodzicow, buziaki dla Zuzi i samych radosci z wnuczki i z wnuczka dla Makusi;)))
natrazie z wnuczki :))
Wnusi ,Babci i Rodzicom dużo radości i zdrowia!!!!!!!!!!!!!
Gratulacje dla całej rodzinki a dla Zuzi moc buziaków :)
Gratuluję
dziękuję kochani:))))szczegolnie Tobie Danusiu za otwarcie watku:) jestem bardzo szczęśliwa , a Zuzia jest najpiękniejszą dzidzią na świecie :))) zdjecie wstawie jutro, maleństwo wazy 2800 i ma 54 cm , jest śliczną i kochana kruszynka :)
Serdecznie gratuluję!!
Niech sie zdrowo chowa
Niech Bog ma ja w Swojej opiece, Gratuluje!!!
mam juz zdjęcie , i muszę się pochwalić
to jest moje słoneczko ,wnuczusia Zuzia :), 1,5 godz. po urodzeniu:)
Taka mala sliczna Zuzia.. niuniusiowato-makusiowata :) :) Uwazaj z tym sciskaniem... zeby jej nie aua zrobic .. ;)
Jaki kochany szczęsliwy człowieczek! A babcia MAKUSIA , chyba tez chociaz jej nie widzę!
Oj Babuniu, śliczna ta Zuzia !!! Gratulacje dla Babci i Rodziców, a dla Zuzi - niech szybko i zdrowo rośnie !!!
Gratuluje makusiu
!! Życze dużo,dużo zdrowia!
Makusiu niech śliczna Zuzia rośnie zdrowa na pociechę rodziców i dziadków.
http://www.ewa.bicom.pl/zyczenia/narodziny/nd4.htm
dziękuje za śliczne życzenia:)
Makusiu, również gratuluję zostania babcią! Niech się wnusia zdrowo chowa