Witam! kto może mi polecić jakiś dobre gary, mam na myśli takie w których gotuje się podobnie jak w garach "Zeptera", żeby można na jednyp palniku ustawić "piramidę" i ugotować cały obiad i w których gotuje się bez wody i tłuszczu.
Mam rowniez AMC garnki i polecam,ale ceny takie jak Zeptera.Jesli chcesz takiej jakosci musisz sie liczyc z cena ,niestety tanie nie beda.Nie wiem jak w polsce,ale tu gdzie mieszkam to za komplet tych garnkow musisz liczyc pare tys euro.Ja mam te troche starsze pani z AMC wyliczyla mi ,zeby wymienic na nowszy model teraz obecny to musialabym oddac tamte stare garnki i doplacic 4600euro.Poniewaz te garnki ktore mam sa w bardzo dobrym stanie jeszcze nie zdecydowalam sie na ich wymiane. Nie wiem ile byloby za caly komplet,mnie juz odliczyla dosc spora kwote jesli bym oddala te stare.
My ostatnio z mama zakupilysmy garnki firmy philipiak. Zasada gotowania jest dokladnie taka jak opisałaś. Cena to ok 7 000 zl. My kupilismy na pokazie a jako ze moj narzeczony wylosowal kupon ze zniżka bylo chyba 4 000 czy 5 000. Z garnkow jestesmy bardzo zadowolone niestety nie jestem Ci w stanie powiedziec jak beda sie zachowywac po dluzszym uzytkowaniu bo mamy je niespelna miesiac
Ja też byłem na takim pokazie i wylosowałem kupon na kuchenkę indukcyjną! normalnie szok! ucieszyłem się ogromnie... Jednak po zakończeniu musiałem oddać mój gift, ponieważ nie zdecydowałem się na zakup ich produktów... teraz się z tego śmieje, ale zbulwersowałem się okropnie. A co do tej zniżki to pewnie też tylko podpucha była. Jak można sprzedawać garnki warte 400 – 500 zł z bazaru za tak kosmiczne pieniądze. Tak właśnie działa NETWORK – kupić tanio, sprzedać drogo. Ja już się nie dam nabrać na takie niby to życiowe okazje. Sprawdź sobie lepiej ich opinię jaką mają na forach! To przykład http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3657783&start=60 . Warto sprawdzić z czym mamy do czynienia, a nie podejmować nieprzemyślanych decyzji.
Użytkownik vikunia napisał w wiadomości: > Berghoff tansze niz zepter Tańsze może i są, ale nigdzie nie mogę się dowiedzieć czy w nich ustawiając piramidę z garnków na jednym palniku cały obiad za jednym zamachem i czy bez tłuszczu.
Użytkownik basia19 napisał w wiadomości: > Witam! kto może mi polecić jakiś dobre gary, mam na myśli takie w > których gotuje się podobnie jak w garach "Zeptera", żeby można na > jednyp palniku ustawić "piramidę" i ugotować cały obiad i w których > gotuje się bez wody i tłuszczu. Rok temu na jakimś pokazie kupiłem Rosslera. 11 sztuk za 1 zł (słownie 1 PLN). Ich mankament polega na tym, że woda wrze przy 60 st. To znaczy termometr tyle pokazuje. Ale mycie ich to sama radość. Zmywarki jeszcze się nie dorobiłem.
Ja mam garnki WMF,sa rewelacyjne.Ostatnio zapomnialam o gotujacym soie jedzeniu i wyszlam,gotowalo a wlasciwie zweglalo sie 4 godziny.Jakiez bylo moje zdziwienie, ze garnek umylam normalnie,gabka z plynem,nie ma na nim sladu.Podobnie dobre sa garnki Sillit.Mozna polecic szczegolnie patelnie i noze
Jeśli chodzi o garnki to zdecydowanie polecam szklane garnkiw których można gotować bezpośrednio na ogniu. Pomijając zalety zdrowotne (brak kontaktu z metalem przy gotowaniu i przechowywaniu), widok gotowania jest rewelacyjny. Trudno w nich coś przypalić. Używam ich od ponad roku i nie wyobrażam sobie powrotu do metalowych, choćby były z najlepszej stali, a takowe także mam z przeszłości.
a ja mam garnki Rossler z 7-warstwowym dnem kupilam za 200zl z allegro i jestem z nich bardzo zadowolona, nic sie nie przypala, mycie to sama przyjemnosc polecam
Witam! kto może mi polecić jakiś dobre gary, mam na myśli takie w których gotuje się podobnie jak w garach "Zeptera", żeby można na jednyp palniku ustawić "piramidę" i ugotować cały obiad i w których gotuje się bez wody i tłuszczu.
AMC
Użytkownik kasiia napisał w wiadomości:
> AMC
a co to takiego?
garki takie jak zepter .. mam juz 16 lat
a gdzie ich szukać i ile kosztują, mam nadzieję że nie tyle co Zeptera
Mam rowniez AMC garnki i polecam,ale ceny takie jak Zeptera.Jesli chcesz takiej jakosci musisz sie liczyc z cena ,niestety tanie nie beda.Nie wiem jak w polsce,ale tu gdzie mieszkam to za komplet tych garnkow musisz liczyc pare tys euro.Ja mam te troche starsze pani z AMC wyliczyla mi ,zeby wymienic na nowszy model teraz obecny to musialabym oddac tamte stare garnki i doplacic 4600euro.Poniewaz te garnki ktore mam sa w bardzo dobrym stanie jeszcze nie zdecydowalam sie na ich wymiane.
Nie wiem ile byloby za caly komplet,mnie juz odliczyla dosc spora kwote jesli bym oddala te stare.
My ostatnio z mama zakupilysmy garnki firmy philipiak. Zasada gotowania jest dokladnie taka jak opisałaś. Cena to ok 7 000 zl. My kupilismy na pokazie a jako ze moj narzeczony wylosowal kupon ze zniżka bylo chyba 4 000 czy 5 000. Z garnkow jestesmy bardzo zadowolone niestety nie jestem Ci w stanie powiedziec jak beda sie zachowywac po dluzszym uzytkowaniu bo mamy je niespelna miesiac
Philipiak to Zepter. będą dokladnie tak ja zeptera niezniszczalne :)
Ja też byłem na takim pokazie i wylosowałem kupon na kuchenkę indukcyjną! normalnie szok! ucieszyłem się ogromnie... Jednak po zakończeniu musiałem oddać mój gift, ponieważ nie zdecydowałem się na zakup ich produktów... teraz się z tego śmieje, ale zbulwersowałem się okropnie. A co do tej zniżki to pewnie też tylko podpucha była. Jak można sprzedawać garnki warte 400 – 500 zł z bazaru za tak kosmiczne pieniądze. Tak właśnie działa NETWORK – kupić tanio, sprzedać drogo. Ja już się nie dam nabrać na takie niby to życiowe okazje. Sprawdź sobie lepiej ich opinię jaką mają na forach! To przykład http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3657783&start=60 . Warto sprawdzić z czym mamy do czynienia, a nie podejmować nieprzemyślanych decyzji.
Firma Fissler ma dobre garnki,moja znajoma uzytkuje,ale nie wiem czy calkiem bez tluszczu mozna w nich gotowac tutaj sobie poczytaj http://www.sztucce.pl/garnki-fissler,900.html a tu pojedyncze sztuki mozesz kupic http://www.ceneo.pl/Garnki;017Fissler_P0-9619.htm?gclid=COzg3crFopoCFQcSzAod6D8B8g
Firma Berndes tez ma bardzo dobre produkty mam z tej firmy dwie patelnie i sa swietne http://www.ceneo.pl/Garnki;017Berndes_P0-124828.htm?gclid=CMrRm_jHopoCFQMFZgodBTsJ8w
Berghoff tansze niz zepter
Użytkownik vikunia napisał w wiadomości:
> Berghoff tansze niz zepter
Tańsze może i są, ale nigdzie nie mogę się dowiedzieć czy w nich ustawiając piramidę z garnków na jednym palniku cały obiad za jednym zamachem i czy bez tłuszczu.
ugotujesz w piramidzie. berghoff to tansza wersja zeptera
polecam nasze rodzime z Olkusza :)
Berghoff , polecam:)
Mam garnki Berghoffa od 10 lat i jestem z nich bardzo zadowolona.
Ja też używam Berghoff od 4 lat i spisują się naprawdę super
Ja też używam Berghoff od 4 lat i spisują się naprawdę super
Użytkownik basia19 napisał w wiadomości:
> Witam! kto może mi polecić jakiś dobre gary, mam na myśli takie w
> których gotuje się podobnie jak w garach "Zeptera", żeby można na
> jednyp palniku ustawić "piramidę" i ugotować cały obiad i w których
> gotuje się bez wody i tłuszczu.
Rok temu na jakimś pokazie kupiłem Rosslera. 11 sztuk za 1 zł (słownie
1 PLN). Ich mankament polega na tym, że woda wrze przy 60 st. To znaczy
termometr tyle pokazuje. Ale mycie ich to sama radość. Zmywarki jeszcze
się nie dorobiłem.
Ja mam garnki WMF,sa rewelacyjne.Ostatnio zapomnialam o gotujacym soie jedzeniu i wyszlam,gotowalo a wlasciwie zweglalo sie 4 godziny.Jakiez bylo moje zdziwienie, ze garnek umylam normalnie,gabka z plynem,nie ma na nim sladu.Podobnie dobre sa garnki Sillit.Mozna polecic szczegolnie patelnie i noze
Jeśli chodzi o garnki to zdecydowanie polecam szklane garnki w których można gotować bezpośrednio na ogniu. Pomijając zalety zdrowotne (brak kontaktu z metalem przy gotowaniu i przechowywaniu), widok gotowania jest rewelacyjny. Trudno w nich coś przypalić. Używam ich od ponad roku i nie wyobrażam sobie powrotu do metalowych, choćby były z najlepszej stali, a takowe także mam z przeszłości.
Też je mam) i sa naprawdę dobre(ten widok gotujących się potraw)Ale mają jedną wadę...tłuką się((
Jako laik się spytam: o co chodzi z tą piramidą bez tłuszczu i wody...
dobrymi garnkami do gotowania pierowego sa garnik do gotowania na parze
a ja mam garnki Rossler z 7-warstwowym dnem kupilam za 200zl z allegro i jestem z nich bardzo zadowolona, nic sie nie przypala, mycie to sama przyjemnosc
polecam