Forum

Powitalnia i życzeniodajnia

Witam milutko wszystkich

• Autor: Gracja Data: 2009-05-04 12:36:47

Kiedy to ciepelko nadejdzie ?

• Autor: kwiatek09 Data: 2009-05-04 12:52:59

Witasz się wg mojej pamięci po raz trzeci.
    Koniecznie zacząć zażywać BILOBIL...

• Autor: Gracja Data: 2009-05-04 14:05:26

Użytkownik kwiatek09 napisał w wiadomości:
    > Witasz się wg mojej pamięci po raz trzeci.Koniecznie zacząć zażywać BILOBIL...
    Przepraszam  ale  myslalam ze to za kazdym wejsciem na ta stronke mozna sie przywitac  nie znam jeszcze tego portalu na tyle  by wszystko zrozumiec sory  milego  dnia zycze

• Autor: Pola42 Data: 2009-05-04 14:14:20

Nie przejmuj się , jeśli masz tylko ochotę, możesz się witać nawet 2x dziennie.Tak generalnie witamy sie raz, po zalogowaniu się na portalu.Ale to bardzo miło z twojej strony,ze tyle razy nas witasz. A ciepełko ? U nas na Dolnym Śląsku cały czas był upał, dopiero dzisiaj się niebo zachmurzyło i coś z tego może pokapać.Przydałoby się, bo sucho jest na polach, jak licho.Jeśli Ci zimno, wsiadaj w pociąg i przyjeżdzaj do Trzebnicy- pomożesz mi w budowie skalniaka :)Pozdrawiam Cię gorąco, gorąco i jeszcze raz gorąco !!!!

• Autor: Gracja Data: 2009-05-04 15:06:13

Użytkownik Pola42 napisał w wiadomości:
    > Nie przejmuj się , jeśli masz tylko ochotę, możesz się witać nawet 2x
    > dziennie.Tak generalnie witamy sie raz, po zalogowaniu się na portalu.Ale to
    > bardzo miło z twojej strony,ze tyle razy nas witasz. A ciepełko ? U nas na
    > Dolnym Śląsku cały czas był upał, dopiero dzisiaj się niebo zachmurzyło i coś
    > z tego może pokapać.Przydałoby się, bo sucho jest na polach, jak licho.Jeśli
    > Ci zimno, wsiadaj w pociąg i przyjeżdzaj do Trzebnicy- pomożesz mi w budowie
    > skalniaka :)Pozdrawiam Cię gorąco, gorąco i jeszcze raz gorąco !!!!
    chetnie bym to zrobila bo lubie robic przy kwiatach no ale za daleko mam ale jesli jestes ze slaska to pewnie znasz taka stronke www.slaskieradio.com zawsze slucham siedzac przy kompie milego dnia zycze papa

• Autor: till Data: 2009-05-04 14:17:27

http://wielkiezarcie.com/forum.php - tutaj Gracjo miła znajdziesz cały rozkład jazdy WZ.
    Jeśli masz ochotę porozmawiać na jakiś temat, wchodzisz gdzie chcesz i dołączasz się do wątku, bądź zakładasz własny :))))
    Pozdrawiam :) i witam oczywiście :)

• Autor: as Data: 2009-05-04 14:18:17

Jeżeli chcesz się z nami witac to rób to w jednym wątku cały czas, a nie zakladja nowego. Też cie witam. U nas jest bardzo ciepło i nie pamiętam kiedy padał deszcz. Jest sucho i mocno się kurzy:)

• Autor: Gracja Data: 2009-05-04 15:01:47

Użytkownik as napisał w wiadomości:
    > Jeżeli chcesz się z nami witac to rób to w jednym wątku cały czas, a
    > nie zakladja nowego. Też cie witam. U nas jest bardzo ciepło i nie pamiętam
    > kiedy padał deszcz. Jest sucho i mocno się kurzy:)
    Przepraszam mozesz mnie  nauczyc bo nie  umie  jeszcze sie tu poruszac i za szkole dziekuje bardzo z gory milego dnia zycze

• Autor: ulla* Data: 2009-05-04 14:22:59

Witam Ciebie serdecznie!
    U nas na Ziemi Lubuskiej chłodny wiaterek, chmury ciemne krążą wokół miasta i tylko gdzieniegdzie słońce przeciska się przez chmurki. 
    Niech to ciepełko nadejdzie!!!!!Pozdrawiam

• Autor: Gracja Data: 2009-05-04 14:48:01

Użytkownik ulla* napisał w wiadomości:
    > Witam Ciebie serdecznie! U nas na Ziemi Lubuskiej chłodny wiaterek, chmury
    > ciemne krążą wokół miasta i tylko gdzieniegdzie słońce przeciska się
    > przez chmurki. Niech to ciepełko nadejdzie!!!!!Pozdrawiam
    to widac jednakowa mamy pogode a ja jestem blizniak i ciepelko kocham to z tondt jest mi go tak brak a wlasnie wybieralam sie na twoje przepisy hahachodz dzieli nas prawie 2000 km milego dnia zycze ide po buszowac jesli jestes przy kompie to ja slucham taka stronke (zawsze mam wlonczona ja ) podam ci www.slaskieradio.com

Przejdź do pełnej wersji serwisu