witaj! ;) Materiały dawane są bezpośrednio na kursie < w cenie opłaty za kurs, która wacha się od 80-100zł>. Szkolenie przeważnie trwa 3 dni- piątek wieczór, cała sobota i niedziela < zależnie od miejsca, w któym jest robiony>. Liczy się sama obecność na kursie, i to jest postawowym i jedynym apstektem zaliczenia całości.
Ja to skończyłam na studiach bo kierunek pedagogika i było w programie, liczyła się obecność i rzeczywiście trwał 3 dni a egzamin pro forma :D pozdrawiam.
Na moim kursie nikt tych testów nie sprawdzał, to jest tylko formalność. Wystarczy być do podpisania listy obecności i potem przyjść na test. Odebrać zaświadczenie i już jesteś wychowawcą kolonijnym
Czy robił ktoś kurs dla wychowawców kolonijnych???
Czy macie jakies materiały?? /gdzie je szukać/czy wiecie z czego są testy???
Pozdrawiam
witaj! ;)
Materiały dawane są bezpośrednio na kursie < w cenie opłaty za kurs, która wacha się od 80-100zł>. Szkolenie przeważnie trwa 3 dni- piątek wieczór, cała sobota i niedziela < zależnie od miejsca, w któym jest robiony>. Liczy się sama obecność na kursie, i to jest postawowym i jedynym apstektem zaliczenia całości.
dzięki, u nas /Lublin/ podobno na zakonczenie ma być jakiś test z ustawy....
Ja to skończyłam na studiach bo kierunek pedagogika i było w programie, liczyła się obecność i rzeczywiście trwał 3 dni a egzamin pro forma :D pozdrawiam.
Na moim kursie nikt tych testów nie sprawdzał, to jest tylko formalność. Wystarczy być do podpisania listy obecności i potem przyjść na test. Odebrać zaświadczenie i już jesteś wychowawcą kolonijnym
dzieki..zaczynam od piatku:))