Nie widziałam takiego wątku. Ale mimo że nic takiego nie wykasowaliśmy muszę przyznać, że nie jestem zwolenniczką tego typu postów. To znaczy takich, w których ktoś nawołuje "zagłosujcie na mnie" - odnoszę wrażenie, że to trochę nieuczciwe przekierowywać z tak dużej strony głosy za wygraną. Nie wiem, jak brzmiała treść Twojego postu, więc wypowiadam się w tym momencie bardzo ogólnie.
Ale jeśli ktoś informuje, że stanął do konkursu, lecz o głosy nie prosi, to ok :) Bo głosowanie dlatego, że się kogoś lubi, bez uwzględnienia faktycznej jakości twórczości jest nie fair.
Przepraszam, jeśli kogoś uraziłam, ale mam małe kuku na muniu na punkcie uczciwości. A może całkiem duże kuku na muniu.
Chciałam spytać o wczorajszy wątek "Konkurs fotograficzny ",który wczoraj założyłam a dziś już go nie ma??? Co się stało ,że zginął?
Nie widziałam takiego wątku.
Ale mimo że nic takiego nie wykasowaliśmy muszę przyznać, że nie jestem zwolenniczką tego typu postów.
To znaczy takich, w których ktoś nawołuje "zagłosujcie na mnie" - odnoszę wrażenie, że to trochę nieuczciwe przekierowywać z tak dużej strony głosy za wygraną. Nie wiem, jak brzmiała treść Twojego postu, więc wypowiadam się w tym momencie bardzo ogólnie.
Ale jeśli ktoś informuje, że stanął do konkursu, lecz o głosy nie prosi, to ok :)
Bo głosowanie dlatego, że się kogoś lubi, bez uwzględnienia faktycznej jakości twórczości jest nie fair.
Przepraszam, jeśli kogoś uraziłam, ale mam małe kuku na muniu na punkcie uczciwości. A może całkiem duże kuku na muniu.