Użytkownik vikunia napisał w wiadomości: > A gdzie ten link???? A powiem Ci ze zostal zlikwidowany ten profil z NK a i przepis zniknol to byl jablecznik zawsze sie udaje juz nic nie wiem milego dnia zycze
Sorki za wyrażenie ale cos mi tu z tą Gracją nie gra... albo to małe dziecko albo juz sama nie wiem... wszystkie posty od Gracji sa dziwne zarówno w pisowni jak i treści.
Użytkownik arabis napisał w wiadomości: > Sorki za wyrażenie ale cos mi tu z tą Gracją nie gra... albo to małe dziecko > albo juz sama nie wiem... wszystkie posty od Gracji sa dziwne zarówno w > pisowni jak i treści.
sory ale ja jeszcze nie umie tu dobrze funkcjonowac i z tond sa moje blendy a pozatym 20 lat malo pisze po polsku i zdaje sobie sprawe ze sa blendy a pozatym mam inna klawiature to prosze mi wybaczyc ale czytalam tutaj taka informacje a kopiac po NK znalazlam zdjecia i pamietalam ze juz to widzialam wiec skojazylam ze to sa z tond a tylko przysposobione przez kogos wiec podalam taka wiadomosc zycze milego dnia i przepraszam za blendy
http://nasza-klasa.pl/profile/25347932 ; chodzi o tego użytkownika i jego przepisy.Linki są w komentarzach do przepisów. A tak a propos - proszę,nie zacznijcie znow rzucać jakichkolwiek podejrzeń i pisać " coś mi się nie podoba z tą Gracją".Sama dwukrotnie padłam ofiarą takich podejrzeń i wiem , jak to boli.Jeśli macie jakieś podejrzenia można to załatwić inaczej niż przez takie "detektywistyczne "teksty.
Tu nie chodzi o moje dentektywistyczne tpoczynania. Ja po prostu co i rusz natykam sie na wypowiedzi Gracji i nie bardzo wiem o co tej osobie chodzi.To tylko tyle. Nikogo nie chce urazić, po prostu zuważyłam, że niezbyt gramatycznie i na temat sie wypowiada. Koniec tematu.
Użytkownik Pola42 napisał w wiadomości: > http://nasza-klasa.pl/profile/25347932 ; chodzi o tego użytkownika i jego > przepisy.Linki są w komentarzach do przepisów. A tak a propos - > proszę,nie zacznijcie znow rzucać jakichkolwiek podejrzeń i pisać " coś mi się > nie podoba z tą Gracją".Sama dwukrotnie padłam ofiarą takich podejrzeń i wiem > , jak to boli.Jeśli macie jakieś podejrzenia można to załatwić inaczej niż > przez takie "detektywistyczne "teksty.
ja podalam tylko taka informacje bo wydawalo mi sie ze to jest wlasciciel a to mozna po prostu sprawdzic moze sie mylilam ale wydawalo mi sie ze sa takie same zycze milego dnia i nie bede juz nadgorliwa chcialam byc tylko lojalna sory
A gdzie ten link????
W komentarzach wystawionych przez Grację jest podany link.
Użytkownik vikunia napisał w wiadomości:
> A gdzie ten link????
A powiem Ci ze zostal zlikwidowany ten profil z NK a i przepis zniknol to byl jablecznik zawsze sie udaje juz nic nie wiem milego dnia zycze
Sorki za wyrażenie ale cos mi tu z tą Gracją nie gra... albo to małe dziecko albo juz sama nie wiem... wszystkie posty od Gracji sa dziwne zarówno w pisowni jak i treści.
Użytkownik arabis napisał w wiadomości:
> Sorki za wyrażenie ale cos mi tu z tą Gracją nie gra... albo to małe dziecko
> albo juz sama nie wiem... wszystkie posty od Gracji sa dziwne zarówno w
> pisowni jak i treści.
Nic się nie przejmuj :)
Nie ma sprawy, nie wiedzialam, ze nie mieszkasz w PL i masz inna klawaiture. To wszystko wyjasnia. Pozdrawiam serdecznie.
http://nasza-klasa.pl/profile/25347932 ; chodzi o tego użytkownika i jego przepisy.Linki są w komentarzach do przepisów.
A tak a propos - proszę,nie zacznijcie znow rzucać jakichkolwiek podejrzeń i pisać " coś mi się nie podoba z tą Gracją".Sama dwukrotnie padłam ofiarą takich podejrzeń i wiem , jak to boli.Jeśli macie jakieś podejrzenia można to załatwić inaczej niż przez takie "detektywistyczne "teksty.
Tu nie chodzi o moje dentektywistyczne tpoczynania. Ja po prostu co i rusz natykam sie na wypowiedzi Gracji i nie bardzo wiem o co tej osobie chodzi.To tylko tyle. Nikogo nie chce urazić, po prostu zuważyłam, że niezbyt gramatycznie i na temat sie wypowiada. Koniec tematu.
Jej gramatyka może być taka bo mieszka w Niemczech
To wiele wyjaśnia :) dzieki za info.
Użytkownik Pola42 napisał w wiadomości:
> http://nasza-klasa.pl/profile/25347932 ; chodzi o tego użytkownika i jego
> przepisy.Linki są w komentarzach do przepisów. A tak a propos -
> proszę,nie zacznijcie znow rzucać jakichkolwiek podejrzeń i pisać " coś mi się
> nie podoba z tą Gracją".Sama dwukrotnie padłam ofiarą takich podejrzeń i wiem
> , jak to boli.Jeśli macie jakieś podejrzenia można to załatwić inaczej niż
> przez takie "detektywistyczne "teksty.
Gracja, słonko ! Nie masz za co przepraszać. każdy z nas jest, jaki jest i inny nie będzie.Trzymaj się cieplutko.Pozdrawiam Cie serdecznie :)
Pola:))) jak ja Cię kofam :))