Witam i od razu chcę Wam wszystkim serdecznie podziękować za niewiarygodnie miłe przyjęcie! Wielkie żarcie, to jak widzę nie tylko super przepisy,ale też wspaniali i mili ludzie którzy je tworzą! Pozdrawiam i miłego pląsania po kuchni!
Użytkownik babuchna napisał w wiadomości: > Witam wczoraj dołączyłam i jestem bardzo głodna Waszych przepisów i > porad! pozdrawiam Dorota. Witaj w klubie haha no i wpadlas powodzenia zycze
Witam wczoraj dołączyłam i jestem bardzo głodna Waszych przepisów i porad! pozdrawiam Dorota.
witaj wśród żarłoczków :)
Witam serdecznie , strasznie dużo fajnych rzeczy tu macie!
Witam bardzo serdecznie.Pozdrawiam
Dziękuję bardzo!
Witaj serdecznie imienniczko!
Hej! Doroty są wsród nas.
Witaj i czuj się jak u siebie w kuchni :))))
ok zacznę od kawy!
Witamy w klubie miłośników kucharzenia :) Bierz taborecik ... fartuszek i do dzieła!!
ok tylko od czego zacząć?
Witam Cię bardzo serdecznie. Dziel się swoimi spostrzeżeniami i oczywiscie przepisami. Gotuj i piecz razem z nami.
Gotuję ok,gorzej u mnie z pieczeniem,jestem cieńka!
to jest super!
Witam serdecznie i zycze milego gotowania;D
Witaj!!..nic sie nie martw..wszystkiego mozna tutaj sie nauczyc..piec,gotowac...w razie potrzeby pomozemy....
i na to właśnie liczę! dzięki
WITAJ W NASZEJ WIELKIEJ KUCHNI TYLKO SIE NIE ZGUB
Witaj :)
hej, świetny obrazek, dziękuję
chcę taką sałatę
zdecydowanie kawa, dzięki
Oj to pojedz sobie do syta.Bo przepisow i pomyslow Ci u nas dostatek.Pozdrawiam i witam serdecznie
jeden dołozyłam, na dobry początek
musze opuścić to miłe towarzystwo, dzieci chcą kolację a pies ma rezerwę w oczach, zajrzę póżniej
Witaj milutko :)
w i t a j
Witaj gotuj , piecz i tyj razem z nami. A tak naprawdę to ciekawa jestem ile ważą wszystkie Żarłoki razem wzięte.
Pewnie ładnych kilkanaście ton.....
Witam serdecznie.!
WITAJ
Cześć Dorotko:)
Witam i od razu chcę Wam wszystkim serdecznie podziękować za niewiarygodnie miłe przyjęcie!
Wielkie żarcie, to jak widzę nie tylko super przepisy,ale też wspaniali i mili ludzie którzy je tworzą! Pozdrawiam i miłego pląsania po kuchni!
Użytkownik babuchna napisał w wiadomości:
> Witam wczoraj dołączyłam i jestem bardzo głodna Waszych przepisów i
> porad! pozdrawiam Dorota.
Witaj w klubie haha no i wpadlas powodzenia zycze
Jestem tu nowa,wiec jak grzecznosc nakazuje witam sie ze wszystkimi :)