Forum

Kuchenne porady

dekoracja potraw

• Autor: anna-gu Data: 2009-05-09 10:44:05

Zachwyciłam się, więc popatrzcie i Wy :)) http://shkolazhizni.ru/blog/231051/.

• Autor: skopolendra Data: 2009-05-09 11:02:39

Przesliczne.Widzialam kiedys torty rosyjskich mistrzow byly niesamowite, zupelnie inne niz wszystkie

• Autor: monia7301 Data: 2009-05-09 11:13:22

Super

• Autor: DorDa Data: 2009-05-09 12:47:25

Bardzo ciekawe! A tak swoją drogą- czego to ludzie z głodu nie wymyślą

• Autor: agax Data: 2009-05-09 14:34:59

No rewelacja-mozna cos podpatrzec....super stronka!!!Dziekuje,że się nia podzieliłaś.Pozdrawiam serdecznie ;)

• Autor: franitas Data: 2009-05-09 14:55:32

przepiękne

• Autor: nadia Data: 2009-05-09 15:52:08

Rosjanie sa bardzo uzdolnieni nie tylko kulinarnie, maja niewyczerpane zasoby pomyslow i sa mistrzami w ich realizowaniu... :)

• Autor: tineczka Data: 2009-05-11 00:13:17

Co za bzdury piszesz, kiedy rosjanie zdobyli jakikolwiek miedzynarodowy medal kulinarny???
    Te dekoracje wygladaja jak z przedszkola, niestety, ,,,(

• Autor: Aoede Data: 2009-05-09 17:18:54

Rewelacja!!!

• Autor: anna-gu Data: 2009-05-09 18:03:39

Nieraz z przyjemnoscia dekoruję artystycznie półmiski, ale jest to niezwykle czasochłonne. No i nie mam specjalnego instrumentarium do wycinania, jedynie nożyk. Nieraz to takie efektowne, że gościom żal rozbierać na talerzyki. Gdy moje dzieci były małe, dekorowałam im kanapki. Teraz czekam kiedy moi wnusiowie podrosną i przyjdą do babci na kanapkowe zwierzaczki :)).

• Autor: gabi99 Data: 2009-05-10 22:37:55

Świetne dekoracje,moze kiedyś podpatrzę.

• Autor: kokliko Data: 2009-05-11 01:08:34

Kobitki kochane, Tineczka ma racje, niestety z kuchnia to jak z jakakolwiek moda. Kto dzisiaj nosi maxi? I jeszcze probuje babci wmowic, ze tylko do kostek? Te wycinanki z ananasa i marchewki w ksztalcie tulipana niestety wyszly z mody i w zadnej!!!!!! restauracji co sie ceni, nie beda podane. Mowiac jezykim Waszym dzisiejszym ,to juz nie na czasie.Mnie to nie dotyczy, bo ja tylko sobie obserwuje.
    Wszystko przezywa wlasne trendy, zadna z Was nie ubierze sie w pelise z lat szescdziesiatych,nikt nie chce byc wysmiany, w kuchni te same zasady, trzydziesci lat temu mialam te maszynke do wycinania balwanka  z marchewki, dzisiaj umarlabym ze wstydu,  marchewka ma sie obronic wlasnym smakiem, nie potrzebuje futerka z jarmuzu, a trzy piorka w szpic robia z niej dzielo sztuki. A nawet dwa centymentry szczypiorku udekoruja ja jak nic.
    Moj post byl do kobiet mlodziutkich, co szalenie dbaja o mode przycielesna.
    Wszycy, ale to wszyscy jestesmy zniewoleni przez mode , wiec jak juz nie nosimy dzwonow, to dowiedzmy sie czego nie robi sie kulinarnie, wychodzi na jedno, bo chcemy byc jednak cool.
    Jesli ktos chce, to zakladajmy nowy watek "cool", moge prowadzic w razie czego, ale idzmy z czasem, przeciez nie bedziemy uprawiac tych pierogow do konca swiata.

• Autor: anna-gu Data: 2009-05-11 21:47:05

Zgoda, że moda minęla, ale przyjemnie popatrzeć. w końcu to vintage półmiskowy. co do "cool" to jestem za, bo na pewno cos wyszperałaś. Pozdrawiam

• Autor: tineczka Data: 2009-05-11 23:27:27

Kokliko, Ty jestes niesamowita!!!!
    Nic ujac , nic dodac:))))
    Ja w goracej wodzie kapana, "zakipialam" na ten "szajs" ruski, hihihi
    Dobrze, ze jestes i spokojnie tlumaczysz,,,bo ja to ja i nie wiem czy da sie siebie kiedykolwiek zmienic????

Zaloz watek "cool", prosze:)

Cieplosci sle az do samego Paryza:)

Przejdź do pełnej wersji serwisu