Chciałabym zapytać czy macie jakieś doświadczenia w stosowaniu specyfików tej firmy. Chętnie skontaktowałabym się też z osobą zajmującą się dystrybucją produktów Forever z rejonów Częstochowy:)
Faktycznie bardzo drogo, nawet u mnie, moj maz stosowal wyciagi z aloesu, a ja bralam Lycium, ale uwazam, ze sa po prostu za drodzy, a jakosc? trudno mi powiedziec.
Erko, czy mogłabyś zapytać męża czy smak tego wyciągu z aloesu/ w żółtym kanisterku/ nie wydawał mu się taki plastykowy? Nie wiem czy ma tak być czy coś jest nie tak z tym moim nabytkiem... Data ważności co prawda 2012...
Chciałabym zapytać czy macie jakieś doświadczenia w stosowaniu specyfików tej firmy. Chętnie skontaktowałabym się też z osobą zajmującą się dystrybucją produktów Forever z rejonów Częstochowy:)
Znam tą firmę. Jest droga, ale produkty mają faktycznie z wysokiej półki.Świetne kosmetyki i suplementy. Szkoda, że mnie na nie nie stać:((
Faktycznie bardzo drogo, nawet u mnie, moj maz stosowal wyciagi z aloesu, a ja bralam Lycium, ale uwazam, ze sa po prostu za drodzy, a jakosc?
trudno mi powiedziec.
Erko, czy mogłabyś zapytać męża czy smak tego wyciągu z aloesu/ w żółtym kanisterku/ nie wydawał mu się taki plastykowy? Nie wiem czy ma tak być czy coś jest nie tak z tym moim nabytkiem... Data ważności co prawda 2012...
On w ogole nie chcial tego pic, mowil, ze "pachnie" chemia.