Forum

Kuchenne porady

kuchnia elektryczna, odkurzacz.

• Autor: rolnik Data: 2009-05-09 16:53:39

Prosze o rade, jaką kupić kuchnie elektryczną, bardzo zależy mi na piekarniku żeby był dobry, ponieważ dużo piekę, jaki odkurzacz?

• Autor: Alicja64 Data: 2009-05-09 19:01:26

Użytkownik rolnik napisał w wiadomości:
    > Prosze o rade, jaką kupić kuchnie elektryczną, bardzo zależy mi na piekarniku
    > żeby był dobry, ponieważ dużo piekę, jaki odkurzacz?

Jesli chodzi o odkurzacz to definitywnie DYSON. Jest lekki, ma duza moc i nigdy jej nie traci. Mysle ze w Europie mozna go kupic. Popytaj w sklepach z odkurzaczami. Pozdrawiam i zycze powodzenia;D

• Autor: arabis Data: 2009-05-10 15:35:18

Hmmm prawde mówiąc w normalnych sklepach w PL nie spotkałam nigdy odkurzaczy tej firmy.

• Autor: julita_lub Data: 2009-05-10 08:40:41

Ja od roku korzystam z odkurzacza Zelmer Syrius 1800 jest nie duży a przy tym ma bardzo pojemne worki. Do dywanów świtna jest turbo szczotka. Z piekarników polecam firmę Amica osobiście mam model pod zabudowę EBP8752. 

• Autor: arabis Data: 2009-05-10 15:34:10

Ja mam i jestem zadowolona z Mastercooka Plus, to jesli chodzi o kuchenkę. Odkurzacz Electrolux Ultra Silencer, jest lekkie, cichy i ma filtry antyalergiczne. Bardzo dobrze sie sprawdza przy małym dziecku.

• Autor: jaska2503 Data: 2009-05-12 23:05:50

Polecam kuchnię elektryczno-gazową INDESIT (60-szerszy model).Posiada wszystkie funkcje oprócz rożna:termostat,termoobieg,rozmrażanie, gril i wiele innych.Można piec jednocześnie 2 blachy ciasta przy włączonym termoobiegu.Gotując jest  więcej miejsca niż na tradycyjnej 50- więc wygoda.2 lata korzystam i jestem zadowolona.Co do odkurzacza to jestem zwolennikiem ZELMERA(wszystkie "drobniejsze" sprzęty AGD).

• Autor: kuchacik Data: 2009-11-23 21:21:25

Co do odkurzacza ,to mam zelmer syrius 1600.0ST i go bardzo chwalę. Po prostu polecam go; worki gigantyczne ,dosyć cichy, dobrze ciągnie, i ciekawe jest podświetlenie regulacji mocy na niebiesko. Jest dosyć mały a taki silny.

Przejdź do pełnej wersji serwisu