Nie wiem, czy wtym natłoku nowych tematów ten znajdzie zrozumienie, ale spróbuję.
Poszukuję pracy za granicą dla kobiety. Najchętniej w rolnictwie. Pani jest ok 50 lat. Bardzo pracowita, bez nałogów i niestety z barierą językową. W ubiegłym roku na jesieni pracowała w zastępstwie w Danii i bardzo jej się spodobała praca wśród obcych. Proszę o informację raczej na adres podany w profilu.
Witaj, wstawiłam ci link, oferty pracy w Irlandii na farmach itp. Ale w większości potrzebują do pracy na maszynach typu traktor i z angielskim. Swoja drogą ciekawe po co, czyżby krówki i owieczki nie rozumiały po polsku..?? pozdrawiam
Użytkownik CZOS napisał w wiadomości: > Nie wiem, czy wtym natłoku nowych tematów ten znajdzie zrozumienie, ale > spróbuję. > Poszukuję pracy za granicą dla kobiety. Najchętniej w rolnictwie. Pani jest > ok 50 lat. Bardzo pracowita, bez nałogów i niestety z barierą językową. > W ubiegłym roku na jesieni pracowała w zastępstwie w Danii i bardzo jej się > spodobała praca wśród obcych. Proszę o informację raczej na adres > podany w profilu. > Z góry dziękuję za odzew. > Pozdrawiam
Nie pogniewaj się na mnie, ale niestety ta pani jest tam bez szans...nich raczej szuka pracy w Polsce choć to też nie jest łatwe, ale przynajmniej język zna
Nie wiem dlaczego piszesz, że jest bez szans. Wyraxnie napisałem, że już pracowała za granicą tak samo nie znając języka jak nie zna go teraz. Nie wiem, czy wiesz, ale większość Polaków pracujących za granicą nie zna języka nawet w stopniu umożliwiającym komunikację w obrębie miejsca zamieszkania. Wyjeżdźają ludzie do prac sezonowych. Ta Pani potrafi obsługiwać wszystkie maszyny rolnicze poza kombajnem zbożowym.
Nie wiem, czy wtym natłoku nowych tematów ten znajdzie zrozumienie, ale spróbuję.
Poszukuję pracy za granicą dla kobiety. Najchętniej w rolnictwie. Pani jest ok 50 lat. Bardzo pracowita, bez nałogów i niestety z barierą językową. W ubiegłym roku na jesieni pracowała w zastępstwie w Danii i bardzo jej się spodobała praca wśród obcych. Proszę o informację raczej na adres podany w profilu.
Z góry dziękuję za odzew.
Pozdrawiam
http://jobbank.fas.ie/servlet/Watis?SESS=60222_3&REQUEST=WWW_JS_VAC_SHOWJOBS&BACK=TEMPLATE%3DWWW_JS_VAC_CRITERIUM_SELECT.HTM
Witaj, wstawiłam ci link, oferty pracy w Irlandii na farmach itp. Ale w większości potrzebują do pracy na maszynach typu traktor i z angielskim. Swoja drogą ciekawe po co, czyżby krówki i owieczki nie rozumiały po polsku..??
pozdrawiam
Dzięki za link, ale on się nie otwiera.
Użytkownik CZOS napisał w wiadomości:
> Nie wiem, czy wtym natłoku nowych tematów ten znajdzie zrozumienie, ale
> spróbuję.
> Poszukuję pracy za granicą dla kobiety. Najchętniej w rolnictwie. Pani jest
> ok 50 lat. Bardzo pracowita, bez nałogów i niestety z barierą językową.
> W ubiegłym roku na jesieni pracowała w zastępstwie w Danii i bardzo jej się
> spodobała praca wśród obcych. Proszę o informację raczej na adres
> podany w profilu.
> Z góry dziękuję za odzew.
> Pozdrawiam
Nie pogniewaj się na mnie, ale niestety ta pani jest tam bez szans...nich raczej szuka pracy w Polsce choć to też nie jest łatwe, ale przynajmniej język zna
Nie wiem dlaczego piszesz, że jest bez szans. Wyraxnie napisałem, że już pracowała za granicą tak samo nie znając języka jak nie zna go teraz. Nie wiem, czy wiesz, ale większość Polaków pracujących za granicą nie zna języka nawet w stopniu umożliwiającym komunikację w obrębie miejsca zamieszkania. Wyjeżdźają ludzie do prac sezonowych. Ta Pani potrafi obsługiwać wszystkie maszyny rolnicze poza kombajnem zbożowym.
Pozdrawiam.
Zajrzyj tutaj. I potwierdzam wielu Polakow nie zna niemieckiego a co roku pracuja przy truskawkach czy tez szparagach...
Dzięki za link. Już tam byłem.
Gdyby jednak ktoż z WŻ coś wiedział to nadal aktualna prośba.