Słuchajcie mam, taki przepis na rolade z mielonego ale zawijaną w srodku z poledwica z kury(ten mały kawałek miesa odchodzacy od kotleta przed włozeniem musiałbym go zamarynowac tylko nie wiem w czym.a moze ktos robił takie cos i wie i czy wogóle to mi sie upiecze ta poledwica równo z mielonym.Pomózcie bo mogłabym nadziac czym innym ale we wszystkim są pieczarki a juz tych pieczarek mam w innych przepisach pelno.Pozdrawiam
Ta polędwiczka jest tak delikatna, że na pewno się przepiecze. Ja marynatę zwykle robię z keczupu/powideł śliwkowych, odrobiny oleju, odrobiny octu winnego/wina, przypraw do grilla, cebuli, czosnku, wszystko na oko, niestety :(
Słuchajcie mam, taki przepis na rolade z mielonego ale zawijaną w srodku z poledwica z kury(ten mały kawałek miesa odchodzacy od kotleta przed włozeniem musiałbym go zamarynowac tylko nie wiem w czym.a moze ktos robił takie cos i wie i czy wogóle to mi sie upiecze ta poledwica równo z mielonym.Pomózcie bo mogłabym nadziac czym innym ale we wszystkim są pieczarki a juz tych pieczarek mam w innych przepisach pelno.Pozdrawiam
Ta polędwiczka jest tak delikatna, że na pewno się przepiecze. Ja marynatę zwykle robię z keczupu/powideł śliwkowych, odrobiny oleju, odrobiny octu winnego/wina, przypraw do grilla, cebuli, czosnku, wszystko na oko, niestety :(
Dzieki