Kupowałam w hurtowni tworzyw sztucznych: tam gdzie można kupić słomki do napojów, reklamówki, woreczki i inne. Były pakowane po 20 sztuk i kosztowały ok 6 zł (pojemność 200 ml).
Użytkownik chmurka napisał w wiadomości: > Gdzie mozna kupić te woreczki .Chce je kupić do mrozenia zielonych > natek.Jakos nie mogę na nie trafić.Dziekuje z gory.
Ja natke kroje drobno, wkladam do pojemnika plastikowego z przykrywka i tak mroze. A pojemnik moze byc nawet po smietanie czy po wiekszym jogurcie. Tanie z pozytecznym. Pozdrawiam;D
Mam pytanie może banalne , czy można zamrozić mleko takie prosto od krowy nie z kartonu ?
Oczywiscie, ze mozna zamrozic, tylko po co? Ile tego mleka masz:)
Można. Dobrze sprawdzają się woreczki do mrożenia art. spożywczych ze specjalną szyną do zamykania. Są dostępne o różnej pojemności.
Gdzie mozna kupić te woreczki .Chce je kupić do mrozenia zielonych natek.Jakos nie mogę na nie trafić.Dziekuje z gory.
Kupowałam w hurtowni tworzyw sztucznych: tam gdzie można kupić słomki do napojów, reklamówki, woreczki i inne. Były pakowane po 20 sztuk i kosztowały ok 6 zł (pojemność 200 ml).
Użytkownik chmurka napisał w wiadomości:
> Gdzie mozna kupić te woreczki .Chce je kupić do mrozenia zielonych
> natek.Jakos nie mogę na nie trafić.Dziekuje z gory.
Ja natke kroje drobno, wkladam do pojemnika plastikowego z przykrywka i tak mroze. A pojemnik moze byc nawet po smietanie czy po wiekszym jogurcie. Tanie z pozytecznym. Pozdrawiam;D
Ja tez mrozę w pojemniczkach, ale pomyślałam ,ze woreczki zajma mniej miejsca.
Jak najbardziej mozna mrozic mleko i produkty mleczne, a tak przy okazji mleko matek ktore karmia maluchy tez mozna mrozic.
Bardzo dziękuję za odpowiedzi , nie mam go dużo ale będzie potrzebne za kilka dni i by się zepsuło a szkoda.