Nie moge otworzyc mojej poczty. Po zalogowaniu stoi " blad polaczenia z serwerem" Co robic?.............Prosze pomozcie Zarloczki. Serdecznie pozdrawiam
Zeby było śmieeszniej to ja mam konto na wp i mój mąż też. Czasami zdarza się, że moja poczta nie działa a jego działa poprawnie. Jak się loguję to pisze mi błąd sewrwera nr... lub skrzynka w użyciu. Jednak ostatnio jest to bardzo żadko ale w tamtym tygodniu raz mi się pojawiło a męża działała poprawnie. Ustawienia mamy takie same bo sama jez zakładałam w tym samym dniu.
Nie moge otworzyc mojej poczty. Po zalogowaniu stoi " blad polaczenia z serwerem" Co robic?.............Prosze pomozcie Zarloczki.
Serdecznie pozdrawiam
A ja tak samo mam z gg.
Mam to samo
I co dalej ? Ja nie moge odbierac zadnej poczty, ani czytac, a o wysylaniu nie ma mowy.
Moja otwiera się dobrze . Może to "wina" dostawcy internetu ? Pozdrawiam !
Dzisiaj moja poczta na wp działa poprawnie
miewam tak czasem z winy dostawcy internetu...zdarzają się niekiedy z winy WP...aktualnie działa bez zarzutu
Dziekuje Wam serdecznie za podtrzymanie mnie na duchu. Dzisiaj zaczela dzialac poczta. Hura................
a ja dalej nie mam poczty!
Zeby było śmieeszniej to ja mam konto na wp i mój mąż też. Czasami zdarza się, że moja poczta nie działa a jego działa poprawnie. Jak się loguję to pisze mi błąd sewrwera nr... lub skrzynka w użyciu. Jednak ostatnio jest to bardzo żadko ale w tamtym tygodniu raz mi się pojawiło a męża działała poprawnie. Ustawienia mamy takie same bo sama jez zakładałam w tym samym dniu.