Witam serdecznie!!! Jestem już tutaj od jakiegoś czasu, ale jak na razie brak było czasu na pichcenie tych wszystkich pysznych rzeczy o których czytam:) Ale w koncu dojrzałam do tego aby zrobić swój pierwszy tort ozdobiony masą cukrową. Tak więc wszystkich witam i mam nadzieję, że bedziecie trzymać za mnie kciuki i za masę:)
Użytkownik Zofked napisał w wiadomości: > Witaj ja stawiam kawę mam nadzieję, że poczestujesz mnie tortem. Nie ma sprawy. A jak nawet tort nie wyjdzie to zapraszam chetnych do mnie na herbatke, i wspólne pieczenie. Zawsze to lepiej zobaczyc na w łasne oczy jak te arcydzieła się robi:)
Witam serdecznie!!! Jestem już tutaj od jakiegoś czasu, ale jak na razie brak było czasu na pichcenie tych wszystkich pysznych rzeczy o których czytam:) Ale w koncu dojrzałam do tego aby zrobić swój pierwszy tort ozdobiony masą cukrową. Tak więc wszystkich witam i mam nadzieję, że bedziecie trzymać za mnie kciuki i za masę:)
Zycze powodzenia...sama dopiero co zaczełam przygode z ta masą,bo torty to zawsze piekłam....trzymam kciuki
!!
Użytkownik Zofked napisał w wiadomości:
> Witaj ja stawiam kawę mam nadzieję, że poczestujesz mnie tortem.
Nie ma sprawy. A jak nawet tort nie wyjdzie to zapraszam chetnych do mnie na herbatke, i wspólne pieczenie. Zawsze to lepiej zobaczyc na w łasne oczy jak te arcydzieła się robi:)
...ale pokażesz nam ten swój debiutancki tort...? :)
No jasne :) mam nadzieje ze bedzie sie czym pochwalic :)
Witam
Witaj!!!!!!!!!!!