Użytkownik makusia napisał w wiadomości: > czy jest możliwość dodania opcji "ulubiony autor przepisu" ? bardzo by > to ułatwiło życie , myślę że nie tylko mnie:) pozdrawiam Makusia
Użytkownik bahus napisał w wiadomości: > Użytkownik makusia napisał w wiadomości: > czy jest możliwość dodania > opcji "ulubiony autor przepisu" ? bardzo by > to ułatwiło życie , myślę że > nie tylko mnie:) pozdrawiam MakusiaCzyżbym miał szansę nim zostać? ....Bahus
Użytkownik bahus napisał w wiadomości: > Użytkownik makusia napisał w wiadomości: > podniosę wątek , bo chyba > poszedł w zapomnienie:((Chyba poszedł ;)
Wątek może iść w zapomnienie - opcja jest na liście do realizacji, choć termin nie jest znany. Na razie kończymy inną nową funkcjonalność, która ruszy pewnie około połowy listopada.
Ja również trzymam kciuki :) i mam jeszcze jedną prośbę ,widziałam że wcześniej były propozycje utworzenia działu z przepisami na potrawy w dietach odchudzająch myślę że to bardzo dobry pomysł ,czy dało by radę zrobić coś takiego :)
czy jest możliwość dodania opcji "ulubiony autor przepisu" ? bardzo by to ułatwiło życie , myślę że nie tylko mnie:) pozdrawiam Makusia
- oraz sprawdzic w ulubionych czy ma się przepisy jakiegoś autora
Fajny pomysł. Spytam Pampasa, czy to możliwe i poproszę, aby odpisał w tym wątku.
dziekuję :)
Użytkownik makusia napisał w wiadomości:
> czy jest możliwość dodania opcji "ulubiony autor przepisu" ? bardzo by
> to ułatwiło życie , myślę że nie tylko mnie:) pozdrawiam Makusia
Czyżbym miał szansę nim zostać? ....
Bahus
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> Użytkownik makusia napisał w wiadomości: > czy jest możliwość dodania
> opcji "ulubiony autor przepisu" ? bardzo by > to ułatwiło życie , myślę że
> nie tylko mnie:) pozdrawiam MakusiaCzyżbym miał szansę nim zostać? ....Bahus
jak zawsze skoromny no pewnie:)
podniosę wątek , bo chyba poszedł w zapomnienie:((
Użytkownik makusia napisał w wiadomości:
> podniosę wątek , bo chyba poszedł w zapomnienie:((
Chyba poszedł ;)
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> Użytkownik makusia napisał w wiadomości: > podniosę wątek , bo chyba
> poszedł w zapomnienie:((Chyba poszedł ;)
;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
podniosę watek"prośbę" bo mi zaraz umrze śmiercia ..nienaturalna
Wątek może iść w zapomnienie - opcja jest na liście do realizacji, choć termin nie jest znany. Na razie kończymy inną nową funkcjonalność, która ruszy pewnie około połowy listopada.
Możesz uchylić rąbka tajemnicy co to za funkcjonalność?
Duża
Droczysz się ze mną:( Nic nie napiszesz? Jak ja dzisiaj zasnę?
Napiszę tylko tyle, że mamy sprytny plan zapanować nad bałaganem w przepisach. Czy się uda, zobaczymy ...
trzymam kciuki
Ja również trzymam kciuki :) i mam jeszcze jedną prośbę ,widziałam że wcześniej były propozycje utworzenia działu z przepisami na potrawy w dietach odchudzająch myślę że to bardzo dobry pomysł ,czy dało by radę zrobić coś takiego :)