Mam pytanie do Moderatorów - dlaczego nie można wysyłać e-mailem przepisów ze zdjęciami? Przepisy bez zdjęć wysyłają się bez problemu, a te ze dzdjęciami nie. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Monika
Może plik jest za duży do wysłania lub do odbioru. Kiedyś wysyłałam 1 zdięcie zagranice na jakiegoś meila miało ponad 1mega i nie poszło. Jak zmniejszyłam rozmiar to poszło bez problemu. Może ktos może odbierać tylko małe pliki i dlatego nie mozna dostarczyć.
Mam pytanie do Moderatorów - dlaczego nie można wysyłać e-mailem przepisów ze zdjęciami? Przepisy bez zdjęć wysyłają się bez problemu, a te ze dzdjęciami nie.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Monika
Witam,sama kiedyś zadałam to pytanie ale odpowiedzi się nie doczekałam,chyba po to jest ta opcja''wyślij przepis'' żeby z niej korzystać.Pozdrawiam.
Może plik jest za duży do wysłania lub do odbioru. Kiedyś wysyłałam 1 zdięcie zagranice na jakiegoś meila miało ponad 1mega i nie poszło. Jak zmniejszyłam rozmiar to poszło bez problemu. Może ktos może odbierać tylko małe pliki i dlatego nie mozna dostarczyć.