Forum

Rozmowy wolne i frywolne

wesele w gdyni:))

• Autor: haidiwiazek Data: 2009-05-22 20:18:59

Witam wszystkich:)

Bardzo bym prosiła o wasze rady i opinie, gdzie można tanio zorganizować przyjęcie weselne w Gdyni. Z internetu niewiele się można dowiedzieć na temat cen. Chodzi mi o restauracje , gdzie przychodze na gotowe i ile płacę od łebka, jak i o ewentualne sale do wynajęcia z zapleczem kuchennym, gdzie sama muszę sobie wszystko zrobić:)

Bardzo byłabym wdzięczna też za wasze opinie na temat jedzenia, obsługi, wystroju sali i czy jest możliwe ulokowanie gdzieś gości przyjezdnych z daleka.

Z góry dziękuję za wszystkie rady:)) Pozdrawiam cieplutko:))

P.S. Ewentualnie mogą też być jakieś fajne miejsca niedaleko Gdyni...

• Autor: drakas Data: 2009-05-23 02:02:24

Chodzi Ci o wesele, czy tylko obiad?
    Jeśli o wesele tradycyjne, to tanio i smacznie nakarmisz gości w "Olimpie" - przy stadionie Arki (jeśli od jakiegoś czasu nic się nie zmieniło.
    Jeśli o sam obiadek, spróbuj w Skorpionie - miałam tam swoje "wesele" rok temu, sam obiad - nie chciałam nadwyrężać funduszy, ani się zapożyczać, ponieważ postawiliśmy na porządną i długą podróż poślubną:)
    Napisz, o co chodzi Ci konkretnie+ postaram si pomóc, moja koleżanka właśnie wyszła za mąż i przerabiałyśmy ten temat

• Autor: haidiwiazek Data: 2009-05-23 08:14:56

Chodzi mi o całe wesele -chociaż myślałam też o samym obiedzie, niestety zbyt duża najbliższa rodzina i wszyscy chcą tańczyć:) Najbliższa rodzina bez tych wszystkich ciotek- pociotek i innych kuzynów to ok. 50 osób + 15 dzieci...

Mam jeszcze jedno pytanko- jak to jest w przypadku dzieci( w  wieku od 4 do 11 lat) czy za nie płaci się też, jak od osoby dorosłej , czy jest może jakaś zniżka? tymbardziej że te dzieciaki to niejadki :))

• Autor: assa Data: 2013-10-02 16:12:45

Sprawdźcie na http://www.wesela.pl/ . Myślę, że na pewno znajdziecie jakąś dobrą salę.

• Autor: Gluba666 Data: 2013-10-02 16:25:36

To wątek z maja 2009 r. :)

• Autor: Mama - Różyczki Data: 2013-10-03 18:20:20

Już są może po rozwodzie:))

Przejdź do pełnej wersji serwisu