Akurat przeglądarka nie powinna mieć nic do tego. Kiedyś już taki przypadek miał miejsce i po "interwencji" wszystko wróciło do normy. Ja nie chcę zmieniać przeglądarki tylko z powodu WŻ bo dużo osób na Firefoxa bardzo narzeka
Zastanawiam się dlaczego tylko dwóch watków nie mogę czytać. Z innymi nie ma problemów. Dlatego śmiem wątpić, że to wina przegladarki.... a może się myle?.... Może Pampas pomoże? pozdrawiam jasia
Problem polega na tym, że niektórzy wklejają teksty z worda lub innych stron. Powoduje to czasami przeniesienie dodatkowego kodu html, który powoduje rózne skutki uboczne, np znikanie niektórych fragmentow strony w IE. W podanych linkach posprzątałem.
Jest na to rada. Do wklejania używać ikonki wklej z paska narzędziowego edytora.
Nie mogę czytać wypowiedzi w kilku wątkach. Widzę nicki wszystkich osób które brały udział w dyskusji ale nie mogę wszystkich wypowiedzi przeczytać. Już kiedyś tak było. Co się znowu stało??
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=256643&post=256643&offset=0 w tym wątku mogę przeczytać do wypowiedzi nr 41
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=257004&post=257004&offset=0 a w tym do wypowiedzi nr 12
Masz racje jet duzo dyskusji ktorych nie mozna czytac, tak jakby byly zablokowane? no szkoda
Ktoś już pisał ciut wcześniej, że problem jest w przeglądarce. Jeśli masz IE, to faktycznie nie wyświetla treści postów.
W Firefoksie jest OK.
Akurat przeglądarka nie powinna mieć nic do tego. Kiedyś już taki przypadek miał miejsce i po "interwencji" wszystko wróciło do normy. Ja nie chcę zmieniać przeglądarki tylko z powodu WŻ bo dużo osób na Firefoxa bardzo narzeka
też mam mozille , i nie mam żadnego problemu:)
Ja tez nie zmienie IE na inna, mam taki sam problem jak Ty, nie moge czytac pewnych watkow????
Ja mam to samo .
Sprawdziłam i jest tak jak piszecie; W IE nie widać wszystkich odpowiedzi. W operze widać wszystkie odpowiedzi.
W takim razie czekam aż Pampas "naprawi"
Ja tez czekam , cierpliwie????:)))))
Słuchajcie nie wiem, jak to sie dzieje, ale na IE nie ma pewnych wypowiedzi, natomiast na mozillii są.
Mam to samo na IE
Zastanawiam się dlaczego tylko dwóch watków nie mogę czytać.
Z innymi nie ma problemów.
Dlatego śmiem wątpić, że to wina przegladarki....
a może się myle?....
Może Pampas pomoże?
pozdrawiam jasia
Właśnie o to chodzi, wszystkie wątki w różnych działach czytam bez problemu tylko z tymi dwoma są problemy.
Problem polega na tym, że niektórzy wklejają teksty z worda lub innych stron. Powoduje to czasami przeniesienie dodatkowego kodu html, który powoduje rózne skutki uboczne, np znikanie niektórych fragmentow strony w IE.
W podanych linkach posprzątałem.
Jest na to rada. Do wklejania używać ikonki wklej z paska narzędziowego edytora.
Bardzo dziękuję za porządki i wyjaśnienie sprawy
Dziękuję bardzo:)
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=257004&post=257004&offset=0 tutaj jeszcze niedokładnie posprzątane bo mogę przeczytać tylko do wypowiedzi 22.
Już posprzątane.
Osobiście mam problem z wykrywaniem takich miejsc, ponieważ pracuje pod linuxem i nie mam IE, a tylko tam się ujawniają te śmieci.
Dzięki bardzo:)