kochani.!!.proszę o przepis < na expresowe pozbycie sie kataru...we czwartek skusiłam sie na roladę lodową..dziś są skutki...z nosa i oczu leje się strumieniem..a to najgorsze że dziś o 16.00-tej mamy w rodzinie przyjęcie komunijne..z góry serdeczne dzięki pozdrawiam i życzę miłego i vekendu... Ania! .
dziekuję za dobre rady...i..... porady...Czos dobry Twój pomysł he he he .. .wiem ..że katar nieleczony trwa 7 dni..a..leczony tylko..tydzień ale to najwazniejsze ze katarek troszkę minął...i właśnie wyjeżdżam na przyjęcie...pozdrówka iAnia.
kochani.!!.proszę o przepis < na expresowe pozbycie sie kataru...we czwartek skusiłam sie na roladę lodową..dziś są skutki...z nosa i oczu leje się strumieniem..a to najgorsze że dziś o 16.00-tej mamy w rodzinie przyjęcie komunijne..z góry serdeczne dzięki pozdrawiam i życzę miłego i vekendu... Ania!
.
Ja zawsze smaruję sobie pod nosem Wickiem, oprócz tego piję dużo wapna i pomaga.
Desothril retard.
Ja nie znam błyskawicznego leku, ale skuteczny jest następujący przepis:
Wkładasz do kieszeni 7 kasztanów. Każdego dnia wyjmujesz jeden. Gdy się skończą kasztany, ktar mija jak ręką odjął.
dziekuję za dobre rady...i..... porady...Czos dobry Twój pomysł he he he .. .wiem ..że katar nieleczony trwa 7 dni..a..leczony tylko..tydzień ale to najwazniejsze ze katarek troszkę minął...i właśnie wyjeżdżam na przyjęcie...pozdrówka iAnia.