co sadzicie o jedzeniu wafli ryzowych podczas odchudzania?Chcialabym schudnac jakies 4-5kg natomiast badzo lubie podjadach pomiedzy posilkami. Czy wafle ryzowe sa dobra przekaska?
to już drugi raz gdy ktoś zaczyna temat o waflach, kilka dni po ukazaniu się artykułu o waflach i również tu jest to osoba z 1 wpisem na forum
"Chcialabym schudnac jakies 4-5kg natomiast badzo lubie podjadach pomiedzy posilkami" zdecyduj co jest wazniejsze w twoim zyciu: schudniecie czy podjadanie. wybor nalezy do ciebie ;)
Wafle, chrupki w tym różne erudowane "suszki" węglowodanowe działają na naszą wyobraźnię. Są suche, lekkie więc nie mają dużo kalorii - tak nam się przynajmniej wydaje. Nie zjadamy więc czterech krom chleba / o dość dużej zawartości wody / a tylko cztery lekkie okrągłe wafelki . Jestem za surowymi warzywami do przegryzki .
co sadzicie o jedzeniu wafli ryzowych podczas odchudzania?Chcialabym schudnac jakies 4-5kg natomiast badzo lubie podjadach pomiedzy posilkami. Czy wafle ryzowe sa dobra przekaska?
http://wielkiezarcie.com/artykul.php?id=1109
to już drugi raz gdy ktoś zaczyna temat o waflach, kilka dni po ukazaniu się artykułu o waflach
i również tu jest to osoba z 1 wpisem na forum
"Chcialabym schudnac jakies 4-5kg natomiast badzo lubie podjadach pomiedzy posilkami"
zdecyduj co jest wazniejsze w twoim zyciu: schudniecie czy podjadanie. wybor nalezy do ciebie ;)
Może dlatego, że właśnie ukazał się ten artykuł...?
Generalnie, ja jestem tutaj nowy, aczkolwiek bardzo pozytywnie odbieram ten serwis. Dużo fajnych porad i co najważniejsze przepisów :)
Pozdrawiam!!!
Nie radze. Wafle ryzowe maja duzo kalorii. Przezuc sie na warzywa np. ogorki (z musztarda!). Pozdrawiam.
Ale chyba lepsze niż inne spefyfiki...?!
Czasami fajnie jest tak na szybko zjeśc takiego wafla ryżowego... :)
Wafle, chrupki w tym różne erudowane "suszki" węglowodanowe działają na naszą wyobraźnię. Są suche, lekkie więc nie mają dużo kalorii - tak nam się przynajmniej wydaje. Nie zjadamy więc czterech krom chleba / o dość dużej zawartości wody / a tylko cztery lekkie okrągłe wafelki . Jestem za surowymi warzywami do przegryzki .