Będę się kurować w sanatorium w Długoplu Zdrój, ale mam problem z dojazdem. Czy ktoś mi pomoże? Chciałabym jechać PKS relacji Kielce - Kudowa zdrój, ale nie wiem gdzie najlepiej się przesiąść żeby najprościej dotrzeć na miejsce. Może ktoś pokonał tę trasę i mi doradzi. Pomóżcie
jest tez opcja jechać: 10.20-16.56 kielce wrocław -PKS ( ten co kursuje do zielonej góry) 19.35-22.03 wrocław długopole PKP
lub drugi wariant 6.50-14.47 kielce-kłodzko PKS 16.05-16.52 kłodzko-długopole PKS
mysle ze jak pks cała trase che Pani pokona to przesiadka w kłodzku jest jak najbardziejdobrym pomysłem, odrodzalabym kombinowanie z dusznikami zdrój i polanica
Będę się kurować w sanatorium w Długoplu Zdrój, ale mam problem z dojazdem. Czy ktoś mi pomoże? Chciałabym jechać PKS relacji Kielce - Kudowa zdrój, ale nie wiem gdzie najlepiej się przesiąść żeby najprościej dotrzeć na miejsce. Może ktoś pokonał tę trasę i mi doradzi. Pomóżcie
Witam- podobno można do Długopola Zdrój dojechać pociągiem z Kielc ale też chyba jest jakaś przesiadka.
Proszę o sprawdzenie na www.rozklad-pkp.pl
hej a skad jestes konkretnie ??
Owszem z Kielc można pociągiem ,ale z dwoma przesiadkami najmniej, a ja chcę jechać w ciągu dnia. Jestem z okolic Kielc
.PKS Kielce do Kłodzka 6 .50 i przesiadka do Długopola. Kłodzko do Długopole Zdrój 16 05
Dziękuję bardzo. Jesteście nieocenieni , co ja bym bez Was zrobiła
jest tez opcja jechać:
10.20-16.56 kielce wrocław -PKS ( ten co kursuje do zielonej góry)
19.35-22.03 wrocław długopole PKP
lub drugi wariant
6.50-14.47 kielce-kłodzko PKS
16.05-16.52 kłodzko-długopole PKS
mysle ze jak pks cała trase che Pani pokona to przesiadka w kłodzku jest jak najbardziejdobrym pomysłem, odrodzalabym kombinowanie z dusznikami zdrój i polanica
Narwen dziękuję, dziękuję.Kamień z serca mi spadł.Taka opcja jak najbardziej mi odpowiada a sama nie potrafiłam jej znależć