Drogie żarłoczki, sezon wakacyjny tuż, tuż, czas pomyśleć o zasłużonym wypoczynku.U mnie w tym roku padło na Zakopane.Przeglądałam różne oferty i właśnie ta podoba mi się najbardziej (nie ukrywam, że chodzi również o cenę- mam 4-osobową rodzinę) http://www.noclegi.zol.pl/?action=obiekt&id=410&miejsc=1&jak=solo .Może ktoś z Was był w tym miejscu? A może macie sprawdzone niezbyt drogie noclegi , byłabym wdzięczna,pozdrawiam.
sprawdz dokladnie cene ,,,bo jest napisane od 30 zl......wzwyz/pozdrawiam..Ja mam namiar na niezbyt drogi nocleg ale nie w tak komfortowym pensjonacie...ale blisko centrum:) i w zacisznej okolicy..jesli jestes zainteresowana pomoge.
Chodziło mi o to,że może ktoś był w tym miejscu lub w okolicach i coś mi podpowie bliżej na temat tej kwatery.Nie znam Zakopanego i nie wiem jak z lokalizacją.Niby właścicielka mówiła, że do centrum jest 10 min. spacerkiem.Już kiedyś tak miałam,że wszędzie mialo być blisko a na miejscu okazało się,że bez samochodu ani rusz.
Napewno tam jest dalej niż 10 min do centrum.Jeśli szukasz dobrego miejsca to musisz najpierw wiedzieć po co tam jedziesz, czy codziennie łazić po górach ( w takim razie najlepsza jest okolica Kuźnic) ,czy raczej skupisz się tylko na Krópówkach (wtedy centrum) Jak by nie było, dobrze jest też być blisko pks skąd odjeżdżają busy w każdym kierunku. polecam zajżeć i poczytać forum www.z-ne.pl
Ja nie o Zakopanem, ale skoro mowa o urlopach, to dla tych, którzy lubią piękne okolice górskie i może jeszcze nie wiedzą chcę napisać, że nasza "WŻ-owa" koleżanka marcia33 ma pensjonat. Z tego, co zawsze pisze wywnioskowałam, że wkłada w niego całe swoje serce i wszystkie siły. A! Marcia lepi pierogi dla swoich gości :-) Niestety jest bardzo skromną osobą i pewnie nie przyjdzie Jej do głowy żeby wkleić Wam link do swojego pensjonatu, ale od czego są inni forumowicze, prawda? No to proszę: http://udziadka.spanie.pl/
O, wspomnienia wróciły :) ja mieszkałam w Krzesanicy 12 dni...Spędzałam urlop własnie w Zakopanem. To było w 2006 r. Budynek był gotowy w połowie. Nie wiem czy teraz jest już skończony ale myślę, że tak. Pokój miałam w tarasem z widokiem na Giewont I Kasprowy. Obok domu było miejsce na grilla i ognisko, duże boisko, chyba plac zabaw dla dzieci ale myślę, że musiałabys sie upewnić. Blisko do przystanku skąd często kursują busy i do centrum i do Kużnic. Do centrum chodziłam zawsze pieszo..nie pamiętam czy było to 10 czy 15 minut ale trasa była cudna także nie czuło się, że się idzie ileś tam minut. I posiłki były rewelacyjne. Być może coś się zmieniło ale ja byłam bardzo zadowolona. W tym roku planuję również Zakopane i wybiorę właśnie Krzesanicę. www.ustupska.pl polecam również tę kwaterę. też korzystałam tam z pokoju i byłam zachwycona gościnnością, klimatem a przede wszystkim niesamowicie pysznym jedzeniem :) Te dwa miejsca są niedaleko siebie.
Maja właśnie o to mi chodziło.Właśnie zrobiłam rezerwację, w Krzesanicy będziemy od 26 lipca- być może będziemy w tym samym czasie? 15 min do centrum to nie tragedia w końcu jest się na urlopie.Powoli planujemy sobie pobyt i już widzę,że tydzień to za mało.Jeżeli tylko dopisze pogoda to codziennie będziemy w innym miejscu- to będzie intensywny wypoczynek. Wielkie dzięki za pomoc i życzę niezapomnianych wrażeń z wakacji.
To 15 min od centrum nie jest wcale straszne :) taki spacerek jest zawsze przyjemny Zakopanym:) a co do lokalizacji bliżej Krupówek to trzeba się z tym liczyc ze ceny są coraz wieksze i większe. Aha i jeszcze jeden minus im bliżej Krupówek tym większy gwar na ulicy co wiąże sie z całonocnymi wrzaskami pod oknami.
Drogie żarłoczki, sezon wakacyjny tuż, tuż, czas pomyśleć o zasłużonym wypoczynku.U mnie w tym roku padło na Zakopane.Przeglądałam różne oferty i właśnie ta podoba mi się najbardziej (nie ukrywam, że chodzi również o cenę- mam 4-osobową rodzinę) http://www.noclegi.zol.pl/?action=obiekt&id=410&miejsc=1&jak=solo .Może ktoś z Was był w tym miejscu? A może macie sprawdzone niezbyt drogie noclegi , byłabym wdzięczna,pozdrawiam.
sprawdz dokladnie cene ,,,bo jest napisane od 30 zl......wzwyz/pozdrawiam..Ja mam namiar na niezbyt drogi nocleg ale nie w tak komfortowym pensjonacie...ale blisko centrum:) i w zacisznej okolicy..jesli jestes zainteresowana pomoge.
Jeśli to nie problem to ja poprosze o namiary:)
Basiulka dzwoniłam w to miejsce, nocleg w czteroosobowym pokoju z łazienką - 120 zł , można też na miejscu zjeść- śniadanie 8 a obiadokolacja 12.
a to nie tak zle:) pozdrawiam
Chodziło mi o to,że może ktoś był w tym miejscu lub w okolicach i coś mi podpowie bliżej na temat tej kwatery.Nie znam Zakopanego i nie wiem jak z lokalizacją.Niby właścicielka mówiła, że do centrum jest 10 min. spacerkiem.Już kiedyś tak miałam,że wszędzie mialo być blisko a na miejscu okazało się,że bez samochodu ani rusz.
Napewno tam jest dalej niż 10 min do centrum.Jeśli szukasz dobrego miejsca to musisz najpierw wiedzieć po co tam jedziesz, czy codziennie łazić po górach ( w takim razie najlepsza jest okolica Kuźnic) ,czy raczej skupisz się tylko na Krópówkach (wtedy centrum)
Jak by nie było, dobrze jest też być blisko pks skąd odjeżdżają busy w każdym kierunku. polecam zajżeć i poczytać forum www.z-ne.pl
Ja nie o Zakopanem, ale skoro mowa o urlopach, to dla tych, którzy lubią piękne okolice górskie i może jeszcze nie wiedzą chcę napisać, że nasza "WŻ-owa" koleżanka marcia33 ma pensjonat. Z tego, co zawsze pisze wywnioskowałam, że wkłada w niego całe swoje serce i wszystkie siły. A! Marcia lepi pierogi dla swoich gości :-) Niestety jest bardzo skromną osobą i pewnie nie przyjdzie Jej do głowy żeby wkleić Wam link do swojego pensjonatu, ale od czego są inni forumowicze, prawda? No to proszę: http://udziadka.spanie.pl/
Na pewno Krupówki ...a Kuźnice wcale nie są jedyną bazą wypadową na szlaki...i dobrze zajrzeć nie tylko na forum....pozdrawiam...
Ja polecam to miejsce, blisko Zakopanego, basen kryty, huśtawka, zjeżdżalnia, super http://www.zakopane-watra.pl/
O, wspomnienia wróciły :) ja mieszkałam w Krzesanicy 12 dni...Spędzałam urlop własnie w Zakopanem. To było w 2006 r. Budynek był gotowy w połowie. Nie wiem czy teraz jest już skończony ale myślę, że tak. Pokój miałam w tarasem z widokiem na Giewont I Kasprowy. Obok domu było miejsce na grilla i ognisko, duże boisko, chyba plac zabaw dla dzieci ale myślę, że musiałabys sie upewnić. Blisko do przystanku skąd często kursują busy i do centrum i do Kużnic. Do centrum chodziłam zawsze pieszo..nie pamiętam czy było to 10 czy 15 minut ale trasa była cudna także nie czuło się, że się idzie ileś tam minut. I posiłki były rewelacyjne. Być może coś się zmieniło ale ja byłam bardzo zadowolona. W tym roku planuję również Zakopane i wybiorę właśnie Krzesanicę.
www.ustupska.pl polecam również tę kwaterę. też korzystałam tam z pokoju i byłam zachwycona gościnnością, klimatem a przede wszystkim niesamowicie pysznym jedzeniem :)
Te dwa miejsca są niedaleko siebie.
Maja właśnie o to mi chodziło.Właśnie zrobiłam rezerwację, w Krzesanicy będziemy od 26 lipca- być może będziemy w tym samym czasie? 15 min do centrum to nie tragedia w końcu jest się na urlopie.Powoli planujemy sobie pobyt i już widzę,że tydzień to za mało.Jeżeli tylko dopisze pogoda to codziennie będziemy w innym miejscu- to będzie intensywny wypoczynek. Wielkie dzięki za pomoc i życzę niezapomnianych wrażeń z wakacji.
To 15 min od centrum nie jest wcale straszne :) taki spacerek jest zawsze przyjemny Zakopanym:) a co do lokalizacji bliżej Krupówek to trzeba się z tym liczyc ze ceny są coraz wieksze i większe. Aha i jeszcze jeden minus im bliżej Krupówek tym większy gwar na ulicy co wiąże sie z całonocnymi wrzaskami pod oknami.