Żyj tak, aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ja z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu spełniaj się.
Z okazji urodzin, Drogi Lubczyku, życzę Ci chwil cudownych bez liku! Niech w sanatorium zdrówko Ci wróci, buzia niech się śmieje a nigdy nie smuci. Wszystkiego dobrego, marzeń spełnienia aloalo Ci życzy i śle pozdrowienia :)) Sto lat!
Zdrowia.. szczęścia powodzenia, niechaj spełnią się wszystkie marzenia.! a słoneczko..zawsze niech Ci jasno świeci.! niech mocno Cię kocha..żoneczka.! a takze i dzieci..!!! Ania.!
Wszystkiego co najlepsze..... i 10000 lat życia.....Przy okazji ,bo jeszcze tego nie pisałam,bardzo lubiliśmy pana oglądać wspólnie z mężem,chyba w sobotnie lub niedzielne poranki....w "Domowej Kawiarence"....Serdecznie pozdrawiam....
Użytkownik heiworth napisał w wiadomości: > Wszystkiego co najlepsze..... i 10000 lat życia.....Przy okazji ,bo jeszcze > tego nie pisałam,bardzo lubiliśmy pana oglądać wspólnie z mężem,chyba w > sobotnie lub niedzielne poranki....w "Domowej Kawiarence"....Serdecznie > pozdrawiam....
Dziękuję i proszę zapomnieć o "pan+, bo tutaj wszyscy jesteśmy po imieniu!
Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas.
Wszystkiego co najlepsze, co dobre i miłe, co budzi uśmiech na twarzy, co kryje się w maleńkim słowie - szczęście - oraz tradycyjnych stu lat życzy Agnieszka
Żyj tak, aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ja z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu spełniaj się.
Wszystkiego najlepszego.
Z okazji urodzin, Drogi Lubczyku,
życzę Ci chwil cudownych bez liku!
Niech w sanatorium zdrówko Ci wróci,
buzia niech się śmieje a nigdy nie smuci.
Wszystkiego dobrego, marzeń spełnienia
aloalo Ci życzy i śle pozdrowienia :))
Sto lat!
Wszystekiego naj naj najlepszego!!! no i powodzenia w walkach klinikowych :)
zdrowia i spełnienia marzeń.
Szczęścia bo to ważne w życiu,uśmiechu,zdrowia też .Wszystkiego najlepszego,wszystkiego czego chcesz.
Zdrowia.. szczęścia powodzenia,
Ania.!
niechaj spełnią się wszystkie marzenia.!
a słoneczko..zawsze niech Ci jasno świeci.!
niech mocno Cię kocha..żoneczka.!
a takze i dzieci..!!!
Wszystkiego najlepszego, zdrowaia życzę
Wszystkiego co najlepsze..... i 10000 lat życia.....Przy okazji ,bo jeszcze tego nie pisałam,bardzo lubiliśmy pana oglądać wspólnie z mężem,chyba w sobotnie lub niedzielne poranki....w "Domowej Kawiarence"....Serdecznie pozdrawiam....
Użytkownik heiworth napisał w wiadomości:
> Wszystkiego co najlepsze..... i 10000 lat życia.....Przy okazji ,bo jeszcze
> tego nie pisałam,bardzo lubiliśmy pana oglądać wspólnie z mężem,chyba w
> sobotnie lub niedzielne poranki....w "Domowej Kawiarence"....Serdecznie
> pozdrawiam....
Dziękuję i proszę zapomnieć o "pan+, bo tutaj wszyscy jesteśmy po imieniu!
Ok....
!!!! Jeszcze raz pozdrawiam.....Miłego dnia Lubczyku 69...!!!!
Ja sie tez dolacze:
100 lat i duuuzo zdrówka :)
I SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ !!!
Wszystkiego najlepszego a przede wszystkim zdrówka!!!
Dużo, dużo zdrowia,
samych radosnych
i pogodnych dni
życzy bytomianka.
Z okazji urodzin, które są raz w roku ,
niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku .
Składam Tobie szczere życzenia,
aby się spełniły najskrytsze marzenia.
Zdrowiej, piekniej, mlodniej i bogaciej
- bo talentu nie ma ci co zyczyc ten masz
. Trzymaj sie!
Wszystkiego co naj naj w tak szczególnym dniu!
Wszystkiego najlepszego!!!
Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas.

Wszystkiego co najlepsze!
Z najlepszymi życzeniami
100 LAT !!!
100 LAT !!! 
W zdrowiu i radości
a przy stole miłych gości
życzy Crisen
100 LAT !!!
Dziękuję i proszę zapomnieć o "pan" bo tutaj wszyscy jesteśmy po imieniu.
najserdeczniejsze zyczenia:)
Zycze Wszystkiego dobrego, przede wszystkim duuuzo zdrowia
Najlepszego i mnóstwo zdrówka.
Sto lat zycia i spelnienia marzen
Późno ale jeszcze zdążyłam :))
Wszystkiego co najlepsze,
co dobre i miłe,
co budzi uśmiech na twarzy,
co kryje się w maleńkim słowie - szczęście
- oraz tradycyjnych stu lat życzy Agnieszka
Wszystkiego najlepszego
Zanim przeczytam, bo mi łacznść w każdej chwili może zaniknąć, serdecznie wszystkim dziekuję za pamięć i za życzenia!
No to jeszcze ja:) spóźnione , lecz nie mniej szczere życzenia, wszystkiego dobrego , a zdrowia najbardziej , od Makusi:)
Wszystkiego najlepszego!!!!!1