Sylwek wiesz, nie wim czy twoj ptasi rozumek na to wystarczy ale niektorzy ludzie chetnie pracuja i lubia swoja prace, zamiast oszukiwac innych i im wyciagac kasse z kieszeni.
wiesz co...... jesli chdesz pomagac ludziom to rob to na forum a nie mi tu wyskakujesz z kontaktowaniem sie z toba mimo ze nie masz ujawnionego maila..... a poza tym to kazdy ma problemy na swoj sposob i mnie sie wydaje ze ty zalogowales sie tu tylko po to, aby ludziskow ponaciagac... jesli chcesz to pomagaj ale tylko i wylacznie na forum w publicznej rozmowie... co do reklamowania siebie to juz wkn ci napisala co o tym mysli w innym watku... to tyle JA -- Bodek
Ty Sylwester, jak ty sie tak ciezko na finansach znasz to po co tu probujesz jakies watpliwe rady sprzedac? No ty bys juz musial byc milionerem, ale jak by tak bylo to bys sobie tu takimi bzdetami glowy nie zawracal. A wiec proponuje zebys sie jako pierwszy finansowo uwolnil.
No ja tez, jestem bardzo zdruzgotana z powodu tych slow bo taki wielki autorytet Pan Sylwester to ma wielki wplyw na swiat. No i jego postepowanie i wlasnie elokwencja mowi za siebie.
Wiesz Dorota, ja mu dam tez dobra rade i to nawet za darmo. Sylwester nie denerwuj sie tak szybko i nie biez tego wszystkiego az tak na serjo no i nie porownuj kobiety do swini bo to naprawde po nizej pasa.
Sylwester71 ,należę do ludzi ciekawskich i lubię nowości ,czasu też mam dużo . skontaktuje się z Tobą tylko powiedz w jaki sposób. Pozdrawiam i czekam na wiadomość.
Namiary na tego bardzo przedsiębiorczego i szalenie kulturalnego pana, który chciał wykorzystać do swoich celów Żarłoki, są do odnalezienia w Internecie - mail, telefon, imię i nazwisko. Swoją drogą ciekawe na ilu stronach internetowych został już zbanowany za naciąganie naiwnych i brak kultury.
Kto chciałby z was zostać bogatym i uzyskać Wolność finansową> zapraszam do rozmowy.
Na tej stronie wszyscy sa wolni finansowo, poszukaj glupich gdzie indziej:)))
Jak jesteś wolna finansowo to czemu pracujesz?
A skad wiesz?
Sylwek wiesz, nie wim czy twoj ptasi rozumek na to wystarczy ale niektorzy ludzie chetnie pracuja i lubia swoja prace, zamiast oszukiwac innych i im wyciagac kasse z kieszeni.
wiesz co......
jesli chdesz pomagac ludziom to rob to na forum a nie mi tu wyskakujesz z kontaktowaniem sie z toba mimo ze nie masz ujawnionego maila.....
a poza tym to kazdy ma problemy na swoj sposob i mnie sie wydaje ze ty zalogowales sie tu tylko po to, aby ludziskow ponaciagac...
jesli chcesz to pomagaj ale tylko i wylacznie na forum w publicznej rozmowie...
co do reklamowania siebie to juz wkn ci napisala co o tym mysli w innym watku...
to tyle
JA -- Bodek
Amen
sylvester przestan juz prosze zakladac watki o tej samej naciaganej tematyce. Pomalu nudno sie czyta. Poza tym my kobiety tez swoj rozum mamy...
Macie rację- świni nie da się nauczyć mówić.- zawsze będzie chrząkać
lo Matko co za charme i jaki polot! Wow!
O! widze nowe igrzyska! hi hi hi a co sylwek sprzedaje?
To samo mozna o knurze powiedziec, zawsze bedzie tylko chrzakac.................
Ty Sylwester, jak ty sie tak ciezko na finansach znasz to po co tu probujesz jakies watpliwe rady sprzedac? No ty bys juz musial byc milionerem, ale jak by tak bylo to bys sobie tu takimi bzdetami glowy nie zawracal. A wiec proponuje zebys sie jako pierwszy finansowo uwolnil.
...Sie a przy okazji nas
No niech sie finansowo uwolni i przy okazji tez od nas.
Swiete slowa!
Uiiiii, Sylwester sie nie odzywa. Chyba polecial w lotka zagac.
Sama sobie polataj, może uda Ci się przegrać, masz to pewne. Ogólnie jesteście takie tępe, jak nóż w rzeźni.
Wow co za elokwencja! A jaki szacunek dla innych! Nooo jestem pod wrazeniem...
No ja tez, jestem bardzo zdruzgotana z powodu tych slow bo taki wielki autorytet Pan Sylwester to ma wielki wplyw na swiat. No i jego postepowanie i wlasnie elokwencja mowi za siebie.
Jak ci sie nie podoba to sie zapisz to ligi inteligentnych napewno cie wezma.
Sylwestrowi puszczają nerwy
No to nic nie szkodzi on sprzedaje zdrowie i bogactwo to se rade da.
A wuiesz ciekawe..Szewc bez butow chodzi,,,nó bo jak sie tak szybko nerwuje nasz samaryta to dla zdrowia zle oj zle!
Może melisa mu się przyda , bardzo dobra na wszelkie stresy
OOO albo pifko- chmiel tez uspokaja jak ta lala.
Wiesz Dorota, ja mu dam tez dobra rade i to nawet za darmo. Sylwester nie denerwuj sie tak szybko i nie biez tego wszystkiego az tak na serjo no i nie porownuj kobiety do swini bo to naprawde po nizej pasa.
A Ty drogi Sylwestrze jestes czlonkiem honorowym Mensy.
Sylwester71 ,należę do ludzi ciekawskich i lubię nowości ,czasu też mam dużo . skontaktuje się z Tobą tylko powiedz w jaki sposób.
Pozdrawiam i czekam na wiadomość.
Zosiu Sylwester jest (juz) zablokowany. Moze pisz do Moderatorow bo jesli juz to oni moga miec adres maila tego uzytkownika.
Namiary na tego bardzo przedsiębiorczego i szalenie kulturalnego pana, który chciał wykorzystać do swoich celów Żarłoki, są do odnalezienia w Internecie - mail, telefon, imię i nazwisko.
Swoją drogą ciekawe na ilu stronach internetowych został już zbanowany za naciąganie naiwnych i brak kultury.
Może nie zrozumiał czegoś, może lepiej do niego napisać.
Czego na przyklad? Jakos nie moge sobie wyobrazic...
widze ze ty tez sie logowales(as) tylko po to aby sie wypowiedziec w tym watku ... hmmmmmm :)
to chyba ta sama osoba...........
zamykam watek, bo wart tyle co ogladanie wiadomosci codziennie :) hehehe
zawsze gadaja o tym samym i niby cos nowego :)
pozdr........