Zdrowia i szczęścia bo to są dwie rzeczy, których nie kupisz za żadne pieniądze. Jeśli się jest zdrowym i ma się szczęście, to czegórz wiecej w życiu potrzeba?
Życzę Ci, abyś odnalazła: w ciszy swoje myśli i marzenia, w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia, w otaczającym świecie radość istnienia, w kolorach, smakach i zapachach wielkość natchnienia, a w sobie miłość. Wszystkiego najlepszego Beatko!!!
Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas!
...aby każdego dnia spotkało Cię coś zaskakującego.
Powinno to być coś, co wprawi Cię w zadumę. Nie tylko wielkie sprawy wywołują zdumienie i zachwyt; najczęściej wystarczą małe, powszednie rzeczy i wydarzenia: taniec motyla, rozkwitający pączek, śpiew słowika nad polami.
Powiem krótko- to był NAJSWPANIALSZY URODZINOWY DZIEŃ dzięki Wam,Waszym życzeniom, sms-om, telefonom i pierwszemu urodzinowemu tortowi w moim dorosłym życiu. Miałam przemiłych gości którzy odśpiewali sto lat - koleżanki mojej córki ( ponoc moje fanki ). Dziekuję Wam za ten dzień
Beatko wszystkiego najlepszego:)
Zdrowia i szczęścia bo to są dwie rzeczy, których nie kupisz za żadne pieniądze. Jeśli się jest zdrowym i ma się szczęście, to czegórz wiecej w życiu potrzeba?
W
takim dniu zyczę TOBIE ZDROWIA ,SZCZĘSCIA I DUZO RADOSCI!
Beatko
Agnieszka z rodzina
Wszystkiego najlepszego a najbardziej życzę Ci dużo zdrowia i aby spełniło się to o czym marzysz
Wszystkiego co Najlepsze
100 LAT !!!
Zdrowia i Pomyślności
Szczęścia i Radości
a przy stole miłych gości
Życzę Ci, abyś odnalazła:
Wszystkiego najlepszego Beatko!!!
w ciszy swoje myśli i marzenia,
w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia,
w otaczającym świecie radość istnienia,
w kolorach, smakach i zapachach
wielkość natchnienia,
a w sobie miłość.
Wszystkiego Dobrego Bea! Duzo zdrowia przede wszystkim!!
![](/img/blank.gif)
no to siup sąsiadko
Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas!
![](/img/blank.gif)
Wsztstkiego najpiękniejszego kochana i wyśnionego, niech Ci się spełni :)
Dziękuję Wam kochane, bardzo dziękuje :) Tadeusz, Tobie również
Dziś jest dzień, w którym smutki idą w cień,
!!!
a marzenia się spełniają i otuchy dodają.
100 lat z okazji urodzin
i ode mnie od serca: malo stresu a duuuuuzo radosci!
Wszystkiego co najlepsze!
Beatko!! Zdrowia, zdrowia, zdrowia.... i jeszcze raz zdrowia. A poza tym: Niech się darzy, co się marzy!
Zdrowych i radosnych dni.!!!
Życzę Ci...
...aby każdego dnia
spotkało Cię coś zaskakującego.
Powinno to być coś,![](/img/blank.gif)
co wprawi Cię w zadumę.
Nie tylko wielkie sprawy wywołują
zdumienie i zachwyt;
najczęściej wystarczą małe,
powszednie rzeczy i wydarzenia:
taniec motyla, rozkwitający pączek,
śpiew słowika nad polami.
Słonecznych dni, zdrowia
i uśmiechu na twarzy.
Wzystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń!!!
Zdrowia , szczęścia i słodyczy , miłej Beatce , Magdusia życzy:)
Wszystkiego najlepszego.
Sto lat!!!
i młotka co się zowie. Pozdrawiam cieplutko ewa
Beato, wszystkiego dobrego ! Mam nadzieję na rychłe spotkanie w Krakowie. Serdecznie pozdrawiam :))
Basiu brakuje mi naszych pogaduszek, czekam z niecierpliwością ..
Wszystkiego najlepszego
i szczęśliwych dni...pociechy...z pociech ..życzy Ania
Powiem krótko- to był NAJSWPANIALSZY URODZINOWY DZIEŃ dzięki Wam,Waszym życzeniom, sms-om, telefonom i pierwszemu urodzinowemu tortowi w moim dorosłym życiu. Miałam przemiłych gości którzy odśpiewali sto lat - koleżanki mojej córki ( ponoc moje fanki ). Dziekuję Wam za ten dzień
Beatko, wszsystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!
Dziękuję Marylko, to były wspaniałe urodziny, nigdy nie miałam takich :)