No to zrobilyscie mi niespodzianke!!!! Jestem mam sie dobrze, zabieg mialam wczoraj i mam nadzieje, ze wszystko bedzie OK. Dziekuje Wam serdecznie i buziaki dla wszystkich przemilych Zarlokow.
Niewiem co to za operacja na stope ( moj maz tez sie skarzy na bol stopy i leki nic nie daja...), ale mam nadzieje, ze wrocisz jak najszybciej do formy i do chodzenia, zycze szybkiego powrotu do zdrowia!
Nadiu, mam zapalenie sciegna Achillesa i to jest upierdliwy bol, szczegolnie przy chodzeniu po schodach. Zabieg nazywa sie shockwave therapy i jest nieinwazyjny, mam nadzieje, ze pomoze, bo ponoc jednorazowy zabieg dziala w 95% przypadkow. Mam nadzieje, ze nie bede w tych 5%')) a zapalenie powoduje ostroga na kosci piety. Ja mialam i tak szczescie, ze mam ta ostroge z tylu piety, a nie pod bo wtedy sa zaatakowane wszystkie sciegna srodstopia i to jest duzo bardziej bolesne. Czesto stosuje sie tez w tym przypadku zastrzyki z cortisonu, ale to dziala tylko doraznie, wiec zdecydowalam sie na zabieg. Za 4 tygodnie mam isc do kontroli, a w miedzyczasie musze robic kilka prostych cwiczen i cieple oklady, po 4 tygodniach sie okaze czy nie potrzebuje jeszcze jednego zabiegu.
No kochani trzymajmy kciuki dla naszej Marylki,dziś ma zabieg na stopę.Oby wszystko się powiodło szybko i bezboleśnie.
No to trzymam
Ale i tak się pewnie uda
I ja też trzymam kciuki:-)
Trzymam mocno kciuki Marylko:)
No to zrobilyscie mi niespodzianke!!!! Jestem mam sie dobrze, zabieg mialam wczoraj i mam nadzieje, ze wszystko bedzie OK.
Dziekuje Wam serdecznie i buziaki dla wszystkich przemilych Zarlokow.
napewno będzie dobrze! szybkiej rekonwalescencji Ci życzę :)
uściski
Teraz, to już może być tylko lepiej :-) Wracaj szybko do pełni sił. Życzę dużo cierpliwości i uśmiechu. Buziole!
ja też życzę dużo zdrówka
No widzisz Marylko z tego wszystkiego dni mi się pokićkały,gdzieś mi uciekł jeden dzień bo ja dziś w 29 jestem
.Wracaj szybko do zdrówka.
Całe szczęście, że piszesz rękami. Wracaj do zdrówka
uciekł mi tekst:((
Marylko , pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do sprawności:)
Dbaj teraz o siebie i przestrzegaj zalecen lekarza! Pozdrowienia i buziaki!
Marylko, kciukow nie zdazylam trzymac:(((
Szybkiego wyzdrowienia zycze, za to trzymam teraz kciuki:)
Cieplosci sle
tineczka
Niewiem co to za operacja na stope ( moj maz tez sie skarzy na bol stopy i leki nic nie daja...), ale mam nadzieje, ze wrocisz jak najszybciej do formy i do chodzenia, zycze szybkiego powrotu do zdrowia!
Nadiu, mam zapalenie sciegna Achillesa i to jest upierdliwy bol, szczegolnie przy chodzeniu po schodach. Zabieg nazywa sie shockwave therapy i jest nieinwazyjny, mam nadzieje, ze pomoze, bo ponoc jednorazowy zabieg dziala w 95% przypadkow. Mam nadzieje, ze nie bede w tych 5%')) a zapalenie powoduje ostroga na kosci piety. Ja mialam i tak szczescie, ze mam ta ostroge z tylu piety, a nie pod bo wtedy sa zaatakowane wszystkie sciegna srodstopia i to jest duzo bardziej bolesne. Czesto stosuje sie tez w tym przypadku zastrzyki z cortisonu, ale to dziala tylko doraznie, wiec zdecydowalam sie na zabieg. Za 4 tygodnie mam isc do kontroli, a w miedzyczasie musze robic kilka prostych cwiczen i cieple oklady, po 4 tygodniach sie okaze czy nie potrzebuje jeszcze jednego zabiegu.
Dzieki serdeczne Lucky, podpowiem mezowi,zeby zasugerowal lekarzom, bo jak narazie to oni sa bezradni a on cierpi...Pozdrowionka :)
Dlatego wlasnie opisalam jak to wyglada, ze moze Mu sie te wiadomosci przydadza. Pozdrowienia dla meza:)
Mam nadzieję ze już będzie wszystko wporządku i obejdzie się bez kolejnego zabiegu. Ściskam Cię mocno:)
Marylko życzę ci, żebyś juz jutro mogła tańcować!!!!
Marylko zycze szybkiego powrotu do zdrowia
Pozdrawiam i życze szybkiego powrotu do zdrowia..Jadzia
Zdrowiej szybciutko i trzymaj się cieplutko !
Powodzenia . Trzymam kciuki i pozdrawiam serdecznie !
Trzymam mocno kciuki.Powodzenia.
ojej z opoznieniem ale trzymam za wydobrzenie szybkie :)
Dziekuje Wam wszystkim jeszcze raz serdecznie za wszystkie dobre mysli i pozdrowienia:))) buziaki.
bardzo przepraszam, ze dopiero dzisiaj, ale lepiej pozno niz wcale.
Szybkiego powrotu do formy z calego serca zycze.
Oj przeoczyłam wątek.
Marylko ściskam mocno i życzę szybkiego powrotu do zdrowia:)
Dziekuje bardzo :)))