Dziękuję w imieniu mojego syna i swoim także (młodo się nadal czuję ;P) i też życzę wszystkim dzieciaczkom mnóstwa radości i uśmiechu na ślicznych buziach!
Ze wszystkich kwiatów świata chciałabym zerwać... słońce i dać je potem Tobie złociste i gorące. Słoneczko jest daleko, ale się nie martwcie się dzieci narysowałam drugie, jest prawie takie samo. Teraz Was wycałuję, jak mogę najgoręcej, bo tak Was kocham bardzo, że już nie można więcej :)
Tyle spokoju ile tylko potrzebujesz, tyle szaleństwa, aby życie nie wydawało się nudne, tyle szczęścia, abyś nie oszalał z nadmiaru i tyle smutku, aby równowaga zachowała się po wsze czasy, zaś miłości ponad wszystko.
Z OKAZJI DNIA DZIECKA

WSZYSTKIM DZIECIACZKOM,
TYM MŁODSZYM , I TYM WIEKSZYM
WSZYSTKIEGO NAJJJJJLEPSZEGO !!!!!!!!
Dziękuję w imieniu mojego syna i swoim także (młodo się nadal czuję ;P) i też życzę wszystkim dzieciaczkom mnóstwa radości i uśmiechu na ślicznych buziach!
Ja tez dołączam się do życzeń,żeby wszystkie dzieciaczki były zawsze uśmiechnięte.I te małe i te duże.
Moim i Wszystkim Dzieciom :)

Ze wszystkich kwiatów świata
chciałabym zerwać... słońce
i dać je potem Tobie
złociste i gorące.
Słoneczko jest daleko,
ale się nie martwcie się dzieci
narysowałam drugie,
jest prawie takie samo.
Teraz Was wycałuję,
jak mogę najgoręcej,
bo tak Was kocham bardzo,
że już nie można więcej :)
dla moich i wszystkich dzieciaczków
Tyle spokoju ile tylko potrzebujesz,
tyle szaleństwa, aby życie nie wydawało się nudne,
tyle szczęścia, abyś nie oszalał z nadmiaru
i tyle smutku, aby równowaga zachowała
się po wsze czasy, zaś miłości ponad wszystko.
Wszystkim Dużym i Małym dzieciakom, szczególnie opuszczonym życzę dużo radości, uśmiechu i samych słodyczy!!