Forum

Rozmowy wolne i frywolne

wakacje macie jakiś pomysl ?

• Autor: olusia1 Data: 2009-06-01 17:19:14

ok 27 czerwca chciałam wyjechac gdzies na wakacje na jakies 7-9 dni , myslę o naszym morzu tylko jak zawsze martwi mnie pogoda , bo chcialabym te dni spedzic na powietrzu opalając sie na plaży , moze wy macie jeszcze jakies pomysły gdzie mozna pojechać -Włochy ??  , ale gdzie ?? zeby podroz nie byla zbyt długa ( do ok 12 godz) , moze macie jakies fajne , tanie noclegi za granica ??

• Autor: drakas Data: 2009-06-05 02:17:20

Od przyszłego tygodnia na Pomorzu ma być piękna pogoda. I patrząc na poprzednich kilka lat to pewnie będzie:) Już na to czekam!!!

• Autor: olusia1 Data: 2009-06-06 13:41:01

Piękna pogoda ?? tylko na ile na tydzien ?? na 2 dni ?? :( to jest wlasnie problem , ze dziś jest 30 stopni a za 2 dni 15 i pada deszcz a ja chce slonko na wakacje , słonko i tylko słonko .....

• Autor: romarr1 Data: 2009-06-10 22:55:00

W Hiszpanii po 80 E za pokój 2 osobowy mogę polecić. Podróż -tanie loty -szukaj- nie wiem, czy latwo znaleźć jak się ma konkretny termin. Pozatym jest travelloyd check. czyli kupujesz tylko posiłki a noclegi masz  za darmo. i tak się opłaca, nawet jak te posilki sa po 25 E od osoby. jednak te hotele to nie maja basenu ani darmowego internetu. Mi to nie przeszkadzało, poszłam na basen do innego hotelu. Nie wiem, czy te wakacje z dziecmi. czy tylko dorośli. Ja w tym roku Zwiedziłam Barcelonę i Trójkąt Dalego. Niezapomniane przeżycia.

Przejdź do pełnej wersji serwisu