Sama jestem przy kości i marzę o figurce ekstra, ale to jest tragedia, ani to nie jest seksowny, ani zdrowy wygląd, nie warto nawet dla zapisu w Księdze Rekordów:( tak wyglądać.
Wg mnie ta kobieta jest nienormalna, wygląda śmiesznie i brzydko, przez te gorsety ma nienaturalnie wyciśnięty brzuch i wygląda jakby jej tors był przymocowany na patyczku (jak ludziki z kasztanów)
smutne to. wygląda monstrualnie, i przez tę wynaturzoną talię i tę dziwną przygarbioną pozycję ciała. wygląda jakby ją coś potwornie bolało. bo tak wyglądaja właśnie ludzie cierpiący.
Jak dla mnie wyglada nienaturalnie wrecz okropnie. Poszukalam w necie strony o niej i przyznam ze na niektore jej zdjecia wygladaja jak kiepsko zrobione w photoshopie- szkoda tylko ze to nie photoshop. generalnie wole miec troszke wiecej tu i owdzie niz wygladac tak jak ona.
Nie zsuniete do dolnej czesci brzucha. Wlasnie tak miala wiekszosc pan i panien z dobrych domuw przed 120 laty. Stad te wieczne omdlenia, Globusy, Migreny...
Cathie Jung..... fakt, że to załuga gorsetu, ale...oprócz rekordowego pasa ta pani ma już prawie 70 lat! Sama nie wiem czy to super czy tragedia!
http://www.rly.pl/2007/12/30/cathie-jung-najszczuplejsza-talia-na-swiecie/
TRAGEDIA!
Sama jestem przy kości i marzę o figurce ekstra, ale to jest tragedia, ani to nie jest seksowny, ani zdrowy wygląd, nie warto nawet dla zapisu w Księdze Rekordów:( tak wyglądać.
Wg mnie ta kobieta jest nienormalna, wygląda śmiesznie i brzydko, przez te gorsety ma nienaturalnie wyciśnięty brzuch i wygląda jakby jej tors był przymocowany na patyczku (jak ludziki z kasztanów)
nic dodac nic ujac obrzydlistwo
Dla mnie to to jest okropne, nie naturalne.
smutne to.
wygląda monstrualnie, i przez tę wynaturzoną talię i tę dziwną przygarbioną pozycję ciała. wygląda jakby ją coś potwornie bolało. bo tak wyglądaja właśnie ludzie cierpiący.
Jak dla mnie wyglada nienaturalnie wrecz okropnie. Poszukalam w necie strony o niej i przyznam ze na niektore jej zdjecia wygladaja jak kiepsko zrobione w photoshopie- szkoda tylko ze to nie photoshop.
generalnie wole miec troszke wiecej tu i owdzie niz wygladac tak jak ona.
tragedia!!!! biedaczce pewnie usuwali żebra, a efekt przerażający.
...no...to teraz pomyślcie, gdzie ona ma te wsystkie narządy wewnętrzne- żołądek, trzustwkę, nerki, śledzionę.....
bo na pewno nie na swoim miejscu
Nie zsuniete do dolnej czesci brzucha. Wlasnie tak miala wiekszosc pan i panien z dobrych domuw przed 120 laty. Stad te wieczne omdlenia, Globusy, Migreny...
Powiem tylko jedno: OCHYDA!!!
No coz- witajcie w czasach naszych prababek!
wygląda jak by sie miała zaraz złamać w pół :D
fuuuuuuuuuuuu, wynaturzenie:(
Mnie się to nie podoba .Kuriozalne :(
Okropne! Kobieta zamiast wyglądać pięknie, na własne życzenia się okaleczyła... Przykre..
Ochyda! Lubie gorsety, podobają mi się ale myślę, że kobiecie 60cm w pasie starczy a to już jest przesada!!!
mnie też podobają się wcięca w talii, ale to jest jakiś horror