witam! mój tato mial dzisiaj robione by-passy! o 18 przewieźli go na OIOM ,podłaczyli respirator i jakies dodatkowe drenaże! martwimy się bo jeszcze się nie wybudził - nastepne informacje dopiero rano! nerwy....
Witam, jestem studentką pielęgniarstwa, obecnie piszę pracę licencjacką na temat psychologicznych problemów pacjentów przed zabiegiem wszczepienia by – passów. Zwracam się z prośbą o wypełnienie ankiety potrzebnej mi do pracy. Ankieta dotyczy głównie pacjentów oczekujących na zabieg, ale będę także wdzięczna tym, którzy taki zabieg już przeszli. Zależy mi bowiem na rzetelnym i wiarygodnym przeprowadzeniu badań. Ankieta jest bardzo krótka i nie zabiera dużo czasu. Bardzo dziękuję za wypełnienie ankiety. Życzę dużo zdrowia.
już wiemy tyle że sie wybudził , ale pojawił sie jakis krwotok do płuc i musi dalej na intensywnej leżeć, pocieszeniem jest to że wszyscy mówia że szybko sie dochodzi po by-passach i będzie mógł " góry przenosić":) mam nadzieje bo tato "nie lubi " chorować że szybko stanie na nogi , i wróci do domu Dziekuję wszystkim za ciepłe słowa, fajnie że nie zostałam z tym sama, a i dla mamy to tez wielka otucha !:)))
anulka tata pewnie u Jana Pawła leży nie martw się tam jest najlepsza opieka ;) Mama tez była na intensywnej, tylko że jej sie dren rozpiął. Zobaczysz za dwa trzy dni postawią tatę na nogi i wywiozą do Rabki. Będzie dobrze, nie martw się i mama też niech sie trzyma ;)
dzisiaj juz przniesiono tatę na pooperacyjną . odłączyli go od tych wszystkich monitorków itd , ale jest ok!!! no i ... juz sie "wkurza" że jest " uziemiony" czyli - dobrzeje! baaardzo sie cieszę!
Witam, jestem studentką pielęgniarstwa, obecnie piszę pracę licencjacką na temat psychologicznych problemów pacjentów przed zabiegiem wszczepienia by – passów. Zwracam się z prośbą o wypełnienie ankiety potrzebnej mi do pracy. Ankieta dotyczy głównie pacjentów oczekujących na zabieg, ale będę także wdzięczna tym, którzy taki zabieg już przeszli. Zależy mi bowiem na rzetelnym i wiarygodnym przeprowadzeniu badań. Ankieta jest bardzo krótka i nie zabiera dużo czasu. Bardzo dziękuję za wypełnienie ankiety. Życzę dużo zdrowia.
witam! mój tato mial dzisiaj robione by-passy! o 18 przewieźli go na OIOM ,podłaczyli respirator i jakies dodatkowe drenaże! martwimy się bo jeszcze się nie wybudził - nastepne informacje dopiero rano! nerwy....
będzie dobrze, trzymam kciuki
Trzymam kciuki i zasyłam Ci moc ciepłych myśli i pozytywnych fluidów.
Anulka, trzymam kciuki!
Bedzie dobrze, trzymam kciuki
dziękuję! jutro będę już więcej wiedzieć! musi być dobrze!
Aby wypełnić ankietę proszę kliknąć w ten link
http://www.ankietka.pl/ankieta/36295/kwestionariusz-oceny-problemow-psychologicznych-pacjentow-przed-zabiegiem-wszczepienia-by-passow.html
Dziękuję.
Trzymam kciuki i Wy się trzymajcie!
Będzie dobrze;
już wiemy tyle że sie wybudził , ale pojawił sie jakis krwotok do płuc i musi dalej na intensywnej leżeć,
pocieszeniem jest to że wszyscy mówia że szybko sie dochodzi po by-passach i będzie mógł " góry przenosić":)
mam nadzieje bo tato "nie lubi " chorować że szybko stanie na nogi , i wróci do domu
Dziekuję wszystkim za ciepłe słowa, fajnie że nie zostałam z tym sama, a i dla mamy to tez wielka otucha !:)))
Mama tez była na intensywnej, tylko że jej sie dren rozpiął. Zobaczysz za dwa trzy dni postawią tatę na nogi i wywiozą do Rabki.
Będzie dobrze, nie martw się i mama też niech sie trzyma ;)
dzisiaj juz przniesiono tatę na pooperacyjną . odłączyli go od tych wszystkich monitorków itd , ale jest ok!!!
no i ... juz sie "wkurza" że jest " uziemiony" czyli - dobrzeje! baaardzo sie cieszę!
Aby wypełnić ankietę proszę kliknąć w ten link
http://www.ankietka.pl/ankieta/36295/kwestionariusz-oceny-problemow-psychologicznych-pacjentow-przed-zabiegiem-wszczepienia-by-passow.html
Dziękuję.