Jestem Justyś , jestem słonce moje. Nie miałam ostatnio czasu na net. Musiałam posiedziec troche nad ksiązkami, sesje mam kochana . Chce pozdawac wszystko i miec z głowy . Miło mi ,ze o mnie pamiętałaś. Pozdrawiam Cie kochana
Bardzo się cieszę,że wrocilas! No tak,trzeba czasu troche poswiecic ksiazkom by pozdawac egzaminy.Ale musze powiedziec,ze twarda jestes-tyle czasu wytrzymalas,zeby tutaj nie zajrzec Pozdrawiam Cie serdecznie:) Pa
Chyba nie do konca jestem twarda. Czasami Was podgladałam ale nie logowałam sie bo wiedziałam,ze ,,wsiąkne,, na pare godzin ( tak jak dzisiaj rano) Również Cie pozdrawiam
Dorotko,co się dzieje?Nie widać Ciebie już od kilku dni...Odezwij się!!!
Jestem Justyś , jestem słonce moje. Nie miałam ostatnio czasu na net. Musiałam posiedziec troche nad ksiązkami, sesje mam kochana . Chce pozdawac wszystko i miec z głowy . Miło mi ,ze o mnie pamiętałaś. Pozdrawiam Cie kochana
No tak,trzeba czasu troche poswiecic ksiazkom by pozdawac egzaminy.Ale musze powiedziec,ze twarda jestes-tyle czasu wytrzymalas,zeby tutaj nie zajrzec
Pozdrawiam Cie serdecznie:)
Pa
Chyba nie do konca jestem twarda. Czasami Was podgladałam
ale nie logowałam sie bo wiedziałam,ze ,,wsiąkne,, na pare godzin ( tak jak dzisiaj rano) 
Również Cie pozdrawiam