Czy nasączacie biszkopt w tortach ze śmietaną, jeśli tak to jakim ponczem?
Ja najczęściej taki tort nasączam sokiem z cytryny rozrobionym z wodą Pozdrawiam
Ja tez nasączam taką mieszanką,czasem dodaję cukier-jak poncz jest ''mocny''
A ja robię wilgotny biszkopt ( z olejem) i nie nasączam nigdy ;)
Można nasączyć sokiem z owoców np.z brzoskwiń,mandarynek zależy,jakie owoce używamy do tortu.
Ja nasączam dosyć mocną herbatą z dużą ilością cytryny i cukru.
Ja nasaczam woda z cukrem do ktorej dodaje olejki smakowe. Czasem uzyje soku z owocow.
Czy nasączacie biszkopt w tortach ze śmietaną, jeśli tak to jakim ponczem?
Ja najczęściej taki tort nasączam sokiem z cytryny rozrobionym z wodą Pozdrawiam
Ja tez nasączam taką mieszanką,czasem dodaję cukier-jak poncz jest ''mocny''
A ja robię wilgotny biszkopt ( z olejem) i nie nasączam nigdy ;)
Można nasączyć sokiem z owoców np.z brzoskwiń,mandarynek zależy,jakie owoce używamy do tortu.
Ja nasączam dosyć mocną herbatą z dużą ilością cytryny i cukru.
Ja nasaczam woda z cukrem do ktorej dodaje olejki smakowe. Czasem uzyje soku z owocow.