Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Kołdra

• Autor: Mońcia Data: 2009-06-05 10:03:40

Przymierzam się do kupna nowej kołdry i zaciekawiły mnie te z serii ''4 pory roku''.Są to w zasadzie 2 kołdry-letnia i zimowa,które można ze soba łączyć za pomocą nap lub używać osobno w zależności od pory roku.Macie doświadczenie z takimi kołdrami???Warto ją kupić czy lepiej zainwestować w jedna a porządną???

• Autor: Dorota zza plota Data: 2009-06-05 10:05:19

Polecam swietna sprawa.

• Autor: Basialis Data: 2009-06-05 11:42:59

Mam takie koldry od wielu lat i bardzo je sobie chwale.

• Autor: mariateresa Data: 2009-06-05 12:11:42

TAK !   Warto kupić kądrę -  jak to określasz - " 4 pory roku."
    Polecam jak najbardziej !  
    Przy mojej  dwie warstwy  łączy zamek błyskawiczny -  ale to bez znaczenia.
    Nie rozumiem Monciu  pytania  -  " czy lepiej zainwestować w jedną a porządną ".
    " 4 pory roku "  też są porządne, solidnie wykonane ,  leciutkie a ciepłe  ( moje są z wełny )
    i na pewno służyć Wam będą lata.
    Pozdrawiam !

• Autor: anna702 Data: 2009-06-05 18:27:45

zalezy w jakim mieszkasz klimacie....moi rodzice mieszkaja nad jeziorem za Gdanskiem i okragly rok spia pod ta sama koldra bo nawet latem w nocy jest chlodno...ja w Rzymie mam takie sczepiane i bardzo jestem z nich zadowolona, sa cieplejsze od pojedynczej grubej, gdyz w srodku miedzy nimi jest powietrze ktore nagrzewa bardziej...wieona odpinam jedna a latem tylko przescieradlo...ja polecam :)

• Autor: eNka Data: 2009-06-05 19:28:46

Zdecydowanie polecam, świetna sprawa, żeby spać pod łączonymi temperatura musiałaby spaść do -20stC. Są ciepłe, leciutkie i bardzo przyjemne - można prać w pralce:)

Przejdź do pełnej wersji serwisu