witam miałam się z Wami podzielić powrotem do pracy.Byłam już 3 dni .nie taki diabeł straszny,narazie nie było aż tak żle.Moja mała Maja jest dzielniejsza niż się wszystkim wydawało .Nie płacze ,ładnie się bawi ,ale jest taka przygaszona .Wyjście jest trudne >bo mała trochę płacze.A jak wrócę dostaję całuska i uściski po to by dostać cyca ,nawet nie zdążę umyć rąk .A ja przez te kilka dni schudłam już prawie 5 kg.Tak bardzo się bałam,dziękuję jeszcze raz za dobre słowa i podtrzymanie mnie na duchu .Szczerze jek czytałam Wasze słowa było mi troszkę lepiej ,bardzo mi to pomogło .Dziękuję jeszcze raz .
witam
miałam się z Wami podzielić powrotem do pracy.Byłam już 3 dni .nie taki diabeł straszny,narazie nie było aż tak żle.Moja mała Maja jest
dzielniejsza niż się wszystkim wydawało .Nie płacze ,ładnie się bawi ,ale jest taka przygaszona .Wyjście jest trudne >bo mała trochę płacze.A jak wrócę dostaję całuska i uściski po to by dostać cyca ,nawet nie zdążę umyć rąk .A ja przez te kilka dni schudłam już prawie 5 kg.Tak bardzo się bałam,dziękuję jeszcze raz za dobre słowa i podtrzymanie mnie na duchu .Szczerze jek czytałam Wasze słowa było mi troszkę lepiej ,bardzo mi to pomogło .Dziękuję jeszcze raz .
Cieszę się,że wszystko się układa:))Widzisz-niepotrzebnie się stresowałaś na zapas...:)))
Życzę powodzenia i pozdrawiam:))
Bedzie tylko lepiej, ale ręce myj po przyjściu z pracy:)
dziękuję za miłe słowa i również pozdrawiam
W jakim wieku jest twoja Maja?
moja maja kończy 19 czerwca półtoraroczku jest taka maleńka
Cieszę się, że wszystko jest na dobrej drodze i serdecznie pozdrawiam ;)