A gdyby zyl tak sobie in cognito to co? Chruszczowa trzebaby bylo wskrzesic Ja juz wole bez Chruszczowa. Wole Tuska z jego pilka nozna. Ale wolalam Marianne Bocian od Kaczynskiego.
Użytkownik lubczyk69 napisał w wiadomości: > Użytkownik bahus napisał w wiadomości: > Czy prezydent Kennedy żyje???Masz > może jakieś namiary na Adolfa H.?
Słyszałem, że podobno Adolf. H. zmarł w wiosce pod Linzem w 1987 roku.... Bahus
Użytkownik bahus napisał w wiadomości: > Użytkownik lubczyk69 napisał w wiadomości: > Użytkownik bahus napisał w > wiadomości: > Czy prezydent Kennedy żyje???Masz > może jakieś namiary na > Adolfa H.?Słyszałem, że podobno Adolf. H. zmarł w wiosce pod Linzem w 1987 > roku....Bahus
Założyłem ten wątek zainspirowany wieczornym, koleżeńskim spotkaniem (pub się nazywa "Red Wiking"). Tam usłyszałem jak jeden z gości przekonywał drugiego, że zabójstwo Kennedyego to było oszustwo polityczne. A prezydent sobie grzecznie żyje....Musiałem sprawę gdzieś wyjaśnić...a gdzież mógłbym to zrobić jak nie na Wielkim Żarciu ? Bahus
Bahus he he dobre,dobre.Ja się na pilityce nie znam i do polityki się nie mieszam,ale opowiem ci pewną historię.Otóż kilka lat temu moja córa w każdy weekend pracowała w pewnej knajpce.Wiadomo późne powroty do domu ok.2-3 nad ranem.Pewnej nocy leżę,oka zmrużyć nie mogę póki ona ne wróci,nagle słyszę jakieś rozmowy pod domem.tak to na pewno ona,ktoś ją odprowadził,czekam......nie.Wstaję,wyglądam przez okno i słyszę rozmowę dobiegającą z okna sąsiada na górze.Jakieś pijackie brednie i nagle kumpel od kielonka mówi do niego z wielkim oburzeniem "jak oni mogli powiedzieć że wołowina szła przez Polskę" Parsknęłam smiechem.Ot......nocne Polaków rozmowy.
Czy prezydent Kennedy żyje???
NIE !!!
Bahus, czy ty sie dobrze czujesz?
NIE!!!
Użytkownik Alicja64 napisał w wiadomości:
> Bahus, czy ty sie dobrze czujesz?
Trochę mnie głowa boli
Bahus
A gdyby zyl tak sobie in cognito to co? Chruszczowa trzebaby bylo wskrzesic Ja juz wole bez Chruszczowa.
Wole Tuska z jego pilka nozna. Ale wolalam Marianne Bocian od Kaczynskiego.
Tak ;)
Mieszkają razem z Elvisem ;)
Bahus... ;) :)
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> Czy prezydent Kennedy żyje???
Masz może jakieś namiary na Adolfa H.?
No właśnie!! Słyszałeś coś o Adolfie Bahusie??
Użytkownik lubczyk69 napisał w wiadomości:
> Użytkownik bahus napisał w wiadomości: > Czy prezydent Kennedy żyje???Masz
> może jakieś namiary na Adolfa H.?
Słyszałem, że podobno Adolf. H. zmarł w wiosce pod Linzem w 1987 roku....
Bahus
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> Użytkownik lubczyk69 napisał w wiadomości: > Użytkownik bahus napisał w
> wiadomości: > Czy prezydent Kennedy żyje???Masz > może jakieś namiary na
> Adolfa H.?Słyszałem, że podobno Adolf. H. zmarł w wiosce pod Linzem w 1987
> roku....Bahus
Uffffff! Chociaż tego mamy z głowy :-)
Założyłem ten wątek zainspirowany wieczornym, koleżeńskim spotkaniem (pub się nazywa "Red Wiking"). Tam usłyszałem jak jeden z gości przekonywał drugiego, że zabójstwo Kennedyego to było oszustwo polityczne. A prezydent sobie grzecznie żyje....Musiałem sprawę gdzieś wyjaśnić...a gdzież mógłbym to zrobić jak nie na Wielkim Żarciu ?
Bahus
Bahus he he dobre,dobre.Ja się na pilityce nie znam i do polityki się nie mieszam,ale opowiem ci pewną historię.Otóż kilka lat temu moja córa w każdy weekend pracowała w pewnej knajpce.Wiadomo późne powroty do domu ok.2-3 nad ranem.Pewnej nocy leżę,oka zmrużyć nie mogę póki ona ne wróci,nagle słyszę jakieś rozmowy pod domem.tak to na pewno ona,ktoś ją odprowadził,czekam......nie.Wstaję,wyglądam przez okno i słyszę rozmowę dobiegającą z okna sąsiada na górze.Jakieś pijackie brednie i nagle kumpel od kielonka mówi do niego z wielkim oburzeniem "jak oni mogli powiedzieć że wołowina szła przez Polskę" Parsknęłam smiechem.Ot......nocne Polaków rozmowy.