Od jakiegoś czasu, jak otwieram Wż, pojawia mi się na monitorze właśnie to: wygrałeś bla bla lub you are 999,999 visitor congratulations... bla bla. Jak moge być ciągle milionowym wizytorem...???? wkurza mnie to bo mi mruga przed oczami i się nie da wyłączyć a nie chce wchodzić i odbierac nagrody, bo się kiedyś skusiłam to mi skrzynke zablokowali spamami. Po 50 dziennie przychodziło. Jest na to jakaś rada? Czy wy też tak macie??
hmmm... ja tak nie mam, wiec widocznie to jakis wirus, spam, czy cos czego nie powinno byc w Twoim komputerze :/ ale moze jest tu ktos bardziej obeznany. Mi to w kazdym razie niezbyt przyjemnie brzmi.
To nie żaden wirus, tylko najzwyczajniej w świecie reklama! Niestety, tez czasami sie mi pojawia, nawet się raz skusiłam, weszłam a co sie okazało do wygrania było Audi A3, bla, bla.. zwykłe naciągactwo... Niestety reklamy, to jedno ze źródeł utrzymywania się strony. Jak i czy w ogóle można sie tego pozbyć, naprawdę nie wiem. radzę tylko omijać takie reklamy, bo sama widzisz że nie kryją za soba nic dobrego...
Ja też tak miałam,że reklamy pojawiały się po każdym kliknięciu. Dzięki Twojej radzie zainstalowałam adBlocka i narazie nie pojawiła sie ani jedna reklama.! huuuuraaaaaaaaa.. Dziękuje Ci Blabla)))
Od jakiegoś czasu, jak otwieram Wż, pojawia mi się na monitorze właśnie to: wygrałeś bla bla lub you are 999,999 visitor congratulations... bla bla. Jak moge być ciągle milionowym wizytorem...???? wkurza mnie to bo mi mruga przed oczami i się nie da wyłączyć a nie chce wchodzić i odbierac nagrody, bo się kiedyś skusiłam to mi skrzynke zablokowali spamami. Po 50 dziennie przychodziło.
Jest na to jakaś rada? Czy wy też tak macie??
hmmm... ja tak nie mam, wiec widocznie to jakis wirus, spam, czy cos czego nie powinno byc w Twoim komputerze :/ ale moze jest tu ktos bardziej obeznany. Mi to w kazdym razie niezbyt przyjemnie brzmi.
To nie żaden wirus, tylko najzwyczajniej w świecie reklama! Niestety, tez czasami sie mi pojawia, nawet się raz skusiłam, weszłam a co sie okazało do wygrania było Audi A3, bla, bla.. zwykłe naciągactwo... Niestety reklamy, to jedno ze źródeł utrzymywania się strony. Jak i czy w ogóle można sie tego pozbyć, naprawdę nie wiem. radzę tylko omijać takie reklamy, bo sama widzisz że nie kryją za soba nic dobrego...
Jest na to rada. Jeżeli używasz np. przeglądarki Firefox to możesz zainstalować dodatek- AdBlock Plus. Polecam, sam używam i blokuje reklamy. :)
Ok, dzięki ja też zainstaluje, mam nadzieję że pomoże pozdrawiam