Forum

Pomysł czy Problem?

Wygrałeś!!!! Odbierz nagrodę...

• Autor: Tercia Data: 2009-06-07 14:16:31

Od jakiegoś czasu, jak otwieram Wż, pojawia mi się na monitorze właśnie to: wygrałeś bla bla lub you are 999,999 visitor congratulations... bla bla. Jak moge być ciągle milionowym wizytorem...???? wkurza mnie to bo  mi mruga przed oczami i się nie da wyłączyć a nie chce wchodzić i odbierac nagrody, bo się kiedyś skusiłam to mi skrzynke zablokowali spamami. Po 50 dziennie przychodziło.
    Jest na to jakaś rada? Czy wy też tak macie??

• Autor: exotica Data: 2009-06-07 14:46:05

hmmm... ja tak nie mam, wiec widocznie to jakis wirus, spam, czy cos czego nie powinno byc w Twoim komputerze   :/  ale moze jest tu ktos bardziej obeznany. Mi to w kazdym razie niezbyt przyjemnie brzmi.

• Autor: Mloda Data: 2009-06-07 15:06:59

To nie żaden wirus, tylko najzwyczajniej w świecie reklama! Niestety, tez czasami sie mi pojawia, nawet się raz skusiłam, weszłam a co sie okazało do wygrania było Audi A3, bla, bla.. zwykłe naciągactwo... Niestety reklamy, to jedno ze źródeł utrzymywania się strony. Jak i czy w ogóle można sie tego pozbyć, naprawdę nie wiem. radzę tylko omijać takie reklamy, bo sama widzisz że nie kryją za soba nic dobrego...

• Autor: Blabla Data: 2009-06-07 16:21:22

Jest na to rada. Jeżeli używasz np. przeglądarki Firefox to możesz zainstalować dodatek- AdBlock Plus. Polecam, sam używam i blokuje reklamy. :)

• Autor: reniapos Data: 2009-06-07 20:05:35

Ja też tak miałam,że reklamy pojawiały się po każdym kliknięciu. Dzięki Twojej radzie zainstalowałam adBlocka i narazie nie pojawiła sie ani jedna reklama.! huuuuraaaaaaaaa.. Dziękuje Ci Blabla)))

• Autor: Tercia Data: 2009-06-08 11:33:01

Ok, dzięki ja też zainstaluje, mam nadzieję że pomoże pozdrawiam

Przejdź do pełnej wersji serwisu