Dziś córeczka mojej koleżanki przystępowała do Pierwszej Komuni Świętej, i co za tym idzie pomagałem przygotować, drobne słodkości, przyjęcie komunijne. Oto kilka z nich: Muffinki tekluni
tort advokatowy kiri
Baranki z masła Bukiety z kruchych ciastek Drzewko truskawkowe Oprócz tego robiłam, kilka innych rzeczy (m.in. rurki z kremem, kruche babeczki, ptysiowe łabędzie)ale nie zdązyłam z fotkami.
Dostałam ślinotoku na widok tych pięknych słodkości! Jestem pod ogromnym wrażeniem. Masz niesamowite zdolności, czego Ci zazdroszczę, bo ja straszna noga jestem w tym temacie.
Gratuluję, goście mieli prawdziwą ucztę.
Użytkownik aloiram napisał w wiadomości: > Dziś córeczka mojej koleżanki przystępowała do Pierwszej Komuni > Świętej, i co za tym idzie pomagałem przygotować, drobne słodkości, > przyjęcie komunijne.Oto kilka z nich:Muffinki teklunitort advokatowy kiri > Baranki z masłaBukiety z kruchych ciastekDrzewko truskawkoweOprócz > tego robiłam, kilka innych rzeczy (m.in. rurki z kremem, kruche > babeczki, ptysiowe łabędziae)ale nie zdązyłam z fotkami.a kruche ciasteczka to jakie byly
Rewelacja, jak zawsze świetne pomysły i piękne wykonanie, drzewko jest rwelacyjne, niedługo urodziny mojej córeczki i na pewno coś podpatrze, pozdrawiam:)
Dziś córeczka mojej koleżanki przystępowała do Pierwszej Komuni Świętej, i co za tym idzie pomagałem przygotować, drobne słodkości, przyjęcie komunijne.
Oto kilka z nich:
Muffinki tekluni
tort advokatowy kiri
Baranki z masła
Bukiety z kruchych ciastek
Drzewko truskawkowe
Oprócz tego robiłam, kilka innych rzeczy (m.in. rurki z kremem, kruche babeczki, ptysiowe łabędzie)ale nie zdązyłam z fotkami.
Piękne i na pewno pyszne, a to drzewko truskawkowe poprostu wspaniałe
To drzewko jest faktycznie bardzoefektowne. Wpisałam do niego instrukcję: http://wielkiezarcie.com/przepis46538.html
http://wielkiezarcie.com/przepis46538.html i aktywny
Dostałam ślinotoku na widok tych pięknych słodkości! Jestem pod ogromnym wrażeniem. Masz niesamowite zdolności, czego Ci zazdroszczę, bo ja straszna noga jestem w tym temacie. Gratuluję, goście mieli prawdziwą ucztę.
Użytkownik aloiram napisał w wiadomości:
> Dziś córeczka mojej koleżanki przystępowała do Pierwszej Komuni
> Świętej, i co za tym idzie pomagałem przygotować, drobne słodkości,
> przyjęcie komunijne.Oto kilka z nich:Muffinki teklunitort advokatowy kiri
> Baranki z masłaBukiety z kruchych ciastekDrzewko truskawkoweOprócz
> tego robiłam, kilka innych rzeczy (m.in. rurki z kremem, kruche
> babeczki, ptysiowe łabędziae)ale nie zdązyłam z fotkami.a kruche ciasteczka to jakie byly
Rewelacja, jak zawsze świetne pomysły i piękne wykonanie, drzewko jest rwelacyjne, niedługo urodziny mojej córeczki i na pewno coś podpatrze, pozdrawiam:)
Wow, jestem pod wrażeniem:-) Oryginalne, piękne i zapewne przepyszne:-) Ślinka cieknie;-)
Mariolu, wszystko bardzo pomysłowe,efektowne,doskonałe!Gratuluję pomysłów,cierpliwości,zapału,masz dziewczyno talent!!!!Pozdrawiam
Jak zwykle cudeńka stworzyłaś, ślinka cieknie od samego patrzenia!
Śliczności:)Masz talent,a przede wszystkim cierpliwość:)Fajny pomysl szczegolnie z tym drzewkiem-jest po prostu zabojcze,az szkoda jesc...:)))
Brak słów rewelacja taz bym chciała miec taki talent.
Jestem pod wrazeniem.
Cudne.
Piękne ;) Drzewo zwłaszcza;)
Dziekuję, Wszystkim za miłe słowa:-))
Z wyjatkiem barankow,widzialam wszystko inne wczesniej w przepisach.Baranki sa slodziutkie i pewnie jako maselko swietnie prezentuja sie na stole:)
Pysznie i kolorowe :) dwie ostatnie propozycje - BOMBOWE :)))))))
Ave, dziękuję:-))