Witam wszystkie Uczestniczki forum, jestem mamą 2,5-letniej Magdalenki, mam 28 lat, mieszkamy na Pomorzu.
witaj cieplutko mam nadzieje ze milo tu spedzisz czas
witaj
WITAJ !!! Zapraszamy do grona WŻ.
Witaj
Witam serdecznie.!
WITAJ!!! Miłych chwil na WŻ.
O, jak Pomorzanka to mocno ściskam, bo my z Pampasem również znad naszego szarego Bałtyku :)Miłego i dłuuugiego pobytu.No i oczywiście smacznego!
Witajcie, za bardzo nie mogę się tu jeszcze połapać-co do czego, ale myślę, ze dam radę
Witaj i gotuj razem z nami!!!
Witaj i uważaj bo ta strona jest jak narkotyk!
Witam serdecznie.Jak już wyżej wspomniano, ta strona jest jak narkotyk.Nie pozostaje nic innego jak tylko potwierdzić .
Powiadacie ''narkotyk'', już miałam okazję się przekonać. Ciągle mnie kusi,żeby wykorzystać nowy przepis a potem narzekam na zbedne kilogramy
witamy kolejnego żarłoka ;)
witaj wsrod nas :))
Witam pozostałych żarłoków;) hihi
Witam wszystkie Uczestniczki forum, jestem mamą 2,5-letniej Magdalenki, mam 28 lat, mieszkamy na Pomorzu.
witaj cieplutko mam nadzieje ze milo tu spedzisz czas
WITAJ !!!
Zapraszamy do grona WŻ.
Witaj
Witam serdecznie.!
O, jak Pomorzanka to mocno ściskam, bo my z Pampasem również znad naszego szarego Bałtyku :)
Miłego i dłuuugiego pobytu.
No i oczywiście smacznego!
Witajcie, za bardzo nie mogę się tu jeszcze połapać-co do czego, ale myślę, ze dam radę
Witaj i uważaj bo ta strona jest jak narkotyk!
Witam serdecznie
.Jak już wyżej wspomniano, ta strona jest jak narkotyk.Nie pozostaje nic innego jak tylko potwierdzić
.
Powiadacie ''narkotyk'', już miałam okazję się przekonać. Ciągle mnie kusi,żeby wykorzystać nowy przepis
a potem narzekam na zbedne kilogramy
witamy kolejnego żarłoka ;)
witaj wsrod nas :))
Witam pozostałych żarłoków;) hihi