Jestem z wami juz 3 lata i 2 dni. Tak mocno chciałam napisać do Was na mój jubileusz, że w końcu spóźniłam się 2 dni:) Jest mi tu bardzo dobrze. Z niektórymi z Was się zaprzyjaźniłam i poznałam troche. Na Was mozna polegać w każdej sytuacji. Często sobie powtarzam, że powinnam żadziej tu zaglądać bo dużo czasu tu spędzam ale jestem uzależniona i nie moge się ograniczyć.
Wszystkiego najlpeszego z tej okazji As (Aniu)!!! Odchodzić nie musisz, bo się tu nie nudzisz, rozmawiasz tu z nami, często z mamami, rady dobre dasz, przepisów też masz, zaglądaj więc często, żeby było tu gęsto, Twoich postów bez liku więc Aniu,nie wstawaj z foteliku!!!nu!nu!
A teraz wypijemy kawkę i jakieś dobrre ciacho zjemy! Pozdrawiam Ula
To długo! Po cichutku napiszę, że raźniej się czuję, gdy ktoś jest tu dłużej niż rok. Bo zwykle odnoszę wrażnie, że jestem strasznym WuŻetowym dinozaurem :)
Jestem z wami juz 3 lata i 2 dni. Tak mocno chciałam napisać do Was na mój jubileusz, że w końcu spóźniłam się 2 dni:) Jest mi tu bardzo dobrze. Z niektórymi z Was się zaprzyjaźniłam i poznałam troche. Na Was mozna polegać w każdej sytuacji. Często sobie powtarzam, że powinnam żadziej tu zaglądać bo dużo czasu tu spędzam ale jestem uzależniona i nie moge się ograniczyć.
Wszystkiego najlepszego z okazji jubileuszu :)))
To prawda że stronka uzależnia. Podobnie jak Tobie mi tez jest tu dobrze.
Pozdrawiam
as ! ale ten czas leci no nie??????????????
Wszystkiego najlpeszego z tej okazji As (Aniu)!!!
Pozdrawiam Ula
Odchodzić nie musisz,
bo się tu nie nudzisz,
rozmawiasz tu z nami,
często z mamami,
rady dobre dasz,
przepisów też masz,
zaglądaj więc często,
żeby było tu gęsto,
Twoich postów bez liku
więc Aniu,nie wstawaj z foteliku!!!nu!nu!
A teraz wypijemy kawkę i jakieś dobrre ciacho zjemy!
To długo! Po cichutku napiszę, że raźniej się czuję, gdy ktoś jest tu dłużej niż rok.
Bo zwykle odnoszę wrażnie, że jestem strasznym WuŻetowym dinozaurem :)